Donțu Mihai și Grapă Sebastian candidați ai USL pentru Codlea la alegerile parlamentare

0
960 vizualizari
views

Astăzi a avut loc la Codlea lansarea celor doi candidați ai USL, Donțu Mihai și Grapă Sebastian, pentru alegerile parlamentare. Donțu Mihai candidează pentru un nou mandat la Camera Deputaților, iar Grapă Sebastian pentru primul mandat la Senat. Evenimentul s-a desfășurat la Casa de Cultură din Codlea și pentru că atât Donțu Mihai cât și Grapă Sebastian sunt deja cunoscuți publicului codlean, întâlnirea a avut ca principal scop expunerea priorităților urbei pe care cei doi le au pe agenda pentru parlament.

Alături de aceștia a fost și președintele Consiliului Județean Brașov, Arisotel Căncescu, dar și primarul municipiului Codlea, Cătălin Muntean, aceștia asigurându-i de tot sprijinul. Mai în glumă mai în serios, primarul Cătălin Muntean și-a pus  cuvântul la mijloc, asigurându-i pe codleni: ,,Vă promit eu că dacă nu se țin de cuvânt (cei doi candidați) îi iau de urechi”

În cadrul evenimentului Veta Biriș a susținut un recital lângă dansatori ai Ansamblului Măgura.

În duminica din 9 decembrie, codlenii sunt așteptați să acorde din nou încredere USL-ului pentru Donțu Mihai – Deputat și Grapă Sebastian – Senator, așa cum au făcut la alegerile locale (Aristotel Căncescu)

Lansare USL Codlea (VIDEO)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic