Oamenii de afaceri din Codlea s-au întâlnit cu primarul Cătălin Muntean

1
1.173 vizualizari
views

De Sfântul Nicoale, oamenii care dezvoltă afaceri în municipiul Codlea au fost invitați la orele 11:00 în sala de consiliu a primăriei pentru o întrevedere cu primarul Cătălin Muntean. Este prima acțiune de acest gen, în care administrația locală dorește să pună bazele unei colaborări de lungă durată cu firmele care susțin financiar comunitatea ca plătitoare de impozite la bugetul local.

Au participat un număr de aproximativ 20 de reprezentanți, iar discuțiile vis-a-vis de prioritățile și strategia de dezvoltare a urbei au fost libere. Administrația și-a arătat disponibilitatea de a veni în sprijinul intreprinzătorilor și de a media diferite parteneriate în vederea dezvoltării afacerilor, lucru salutat de către investitori. Totodată s-au pus bazele inființării unui club al oamenilor de afaceri la Codlea. Au fost prezente firme precum: Draexlmaier, Rolem, Coral, Lingeman, Exotic, Lirov, Silnef, etc. Aceștia se vor reîntâlni cel putin trimestrial în cadrul clubului și vor elabora o strategie de dezvoltare pe termen mediu și lung împreună cu administrația locală. Primarul Cătălin Muntean a reamintit importanța realizării unor proiecte care să aibă ca scop creșterea nivelului social, economic și cultural, turistic, dar și proiecte dezvoltare a infrastructurii.

Întâlnirea oamenilor de afaceri la Codlea (VIDEO)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. Citez cu aproximație din filmul postat: „Sunt date circa 32 de amenzi a câte 1000 Roni pt. cei care au construit ilegal în Geamăna!”

    Păi cu amenzi de valoarea asta vrea primarul să stopeze construcțiile ilegale? Cine are bani să ridice o vilă tocmai în Geamăna, în valoare de circa 80-90 mii Euro, îl pufnește râsul când aude de o amendă de 1000 lei! Să ne mai mirăm atunci că apar vile mai mari decât primăria, construite tocmai în vârful Mărului Dulce??

Comments are closed.