Doing business in Romania – Studenții americani în vizită la Codlea

0
2.522 vizualizari
views

În perioada 7-14 mai 2018, un grup de 23 de studenti ai Kelley School of Business, Indiana University, vizitează Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, în cadrul cursului numit „Doing business in Romania”. Pe parcursul vizitei în România, ASE a organizat pentru studenții americani prezentări ale unor profesioniști și profesori români, întâlniri cu studenți ai ASE și vizite în mediul de afaceri din București și Brașov.

În cadrul vizitei de la Brașov, studenții americani au ajuns și la Codlea, unde au efectuat luni, 14 mai, o vizită în cadrul abatorului de curcani care operează sub brandul Peneș. Studenții Indiana University și personalul care i-a însoțit au fost interesați atât de aspectele strategice din cadrul businessului dar și de operațiunile care au condus la clădirea unui business de familie de success într-o piață subdezvoltată, așa cum a fost cea a consumului de carne de curcan în România.

La finalul vizitei, studenții Indiana University și ai ASE au fost profund impresionați de întâlnirea cu colegii lor și cu reprezentanții mediului de afaceri local, punând bazele unor relații de durată. Programul respectiv va continua și în viitor, vizându-se intensificarea relațiilor de colaborare între studenții și profesorii celor doua universități.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic