Doi tineri din Codlea, soț și soție, și-au deschis carmangerie cu banii munciți în Germania

5
10.681 vizualizari
views

Oana și Ionuț sunt doi tineri din Codlea, soț și soție, care au avut curajul să investească în propria afacere chiar în localitatea lor.  Pasionați de produsele tradiționale făcute în perioada sărbătorilor de iarnă, Ionuț și Oana Micuț au decis să investească în acest domeniu și își  doresc să creeze în timp chiar un brand al acestor produse la Codlea.

Pastrama de oaie, porc, carne la borcan, tobă, mușchiuleț, caltaboș, cârnăciori și salam, ciolan afumat și slănină, sunt câteva din produsele pe care aceștia le fac la Carmangeria Mio din Codlea.

Procesul de preparare , spun cei doi tineri, este păstrat din generație în generație. Pregătesc carnea bine, folosesc sare, piept, boia și cimbru în cantități care rămân secrete și se pun la afumatoare pe rumeguș din lemn de fag. Zilele cât stau la afumatoare este din nou secret. Însă deliciul final îl apreciază clientul.

Învestiția au făcut-o în timp, de prin luna august, cu banii strânși la muncă în Germania, de unde și-au dorit să vină acasă pentru a face ceva pentru comunitatea din care fac parte. A fost visul amândurora și de curând acesta s-a împlinit.

Carmangeria Mio va oferă toată gama de produse tradiționale din porc, oaie și vită.
Pot fi găsiți la una dintre căsuțele târgului de Crăciun aflat in Promenadă sau pe strada Cetății nr 103. De asemenea, puteți face comenzi la nr de tel. 0755217011

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

5 COMENTARII

  1. Acum nu vreau sa fiu Gigi contra pentru ca si eu fac produse naturale. Dar de unde atata carne? Au ferma?

Comments are closed.