Din seria „Și noi avem talent” – Interviu cu Dana Brumă, florist

0
1.792 vizualizari
views

„Totul a început de la iubirea pentru flori, pentru culoare, și îmi doream foarte mult să fac ceva care să ofere zâmbete oamenilor”, ne-a mărturisit cu emoție în glas Dana, când i-am pășit pragul casei părintești.

Câți dintre noi își mai doresc foarte mult să ofere zâmbete oamenilor? Câți dintre noi își mai fac timp să iubească florile? Sunt întrebări la care Dana Brumă (Keller) a găsit răspunsul.

Pasionată de design, de flori și culorile acestora, Dana și-a descoperit talentul de pe vremea liceului. Încurajată de prieteni și apropiați, a dat frâu liber imaginației, zămislind adevărate aranjamente florale, fiecare dintre acesta având o poveste. Indiferent că semnifică dragoste, speranță, dăruire sau împlinire, buchetele reflectă caracterul persoanei căreia i se oferă. Modestă, Dana spune că nu știe dacă există o psihologie a persoanei căreia i se pregătește un buchet, însă floristul reușește să citească sufletul omului, rezonând cu acesta.  Un astfel de talent îți întregește munca de creație.

Tehnica pe care o folosește este cea a simțului estetic, chiar dacă există câteva tehnici de bază pentru realizarea unui aranjament floral. Plecând de la buchetul de flori oferit învățătoarei și până la buchetul miresei, artista noastră combină culorile după chipul și asemănarea omului, revărsând energie pozitivă asupra celor din jur. De curând, aranjamentul floral trimis de Dana a fost desemnat să participe la concursul Buchetul Anului 2014,  al revistei Florist Only, prima revistă de design floral din România, fiind apreciat de specialiști în domeniu.

Pentru a-i susține talentul, puteți vota cu un simplu LIKE – CLICK AICI

De asemenea, mai multe lucrări ale acesteia puteți găsi și pe pagina de facebook Petale de Flori

Își dorește să aibă propria florărie, chiar dacă meseria ei este de programator. Ce le dorește oamenilor? Să iubească florile și să le ofere, pentru că aduc multă bucurie și zâmbete persoanelor dragi.

Interviu cu Dana Brumă (VIDEO)

 

Dana Bruma, florist

Buchetul înscris în concurs

petale de flori

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic