Din ciclul ,,Sunt suporter, fac ce vreau” , așa NU!

11
1.698 vizualizari
views

meci in strada

Din ciclul ,,Sunt suporter, fac ce vreau”, la meciul România – Ungaria, mai mulți tineri (nu dăm nume, căci nu acesta este scopul), au înțeles să vizioneze meciul de fotbal în mijlocul drumului. Nu știm dacă este vorba de teribilism sau dacă licoarea lui Bachus i-a stârnit, cert este că șoferii implicați în traficul din zonă au înțeles să îi ocolească. Nu și noi! Așa NU.

Ca băieții vedem meciul (VIDEO)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

11 COMENTARII

  1. Ovidiu atata timp cat nu au facut nimic rau nu vad dece tot se face tantam pe chestia asta, in Codlea nu este normal mai nimic asa ca lasa sa stea in fata televizorului .Mai bine ar fi sa se revolve alte treburi si sa postezi alt ceva decat toate prostiile,

    • Nu s-a făcut tam-tam. Gestul în sine nu este cel firesc. Dacă Doamne-ferește o mașină ar fi lovit pe careva dintre tineri, cu siguranță ar fi văzut lucrurile altfel. Faptul că prezentăm această situație și că pe câțiva dintre voi vă deranjează în loc să vă scuzați și să învățați din greșeli, dovedește că n-ați înțeles nimic.

  2. Deci … daca vreti sa va dau numele tuturora v-il dau cu cea mai mare placere , ca sa vad ce puteti sa faceti in legatura cu asta. Nu cred ca a fost ceva iesit din comun la faptul ca am sustinut echipa romaneasca la fotbal intr-o situatie in care chiar merita sustinuta!!!!

  3. Domnule Stan, cata vreme nu ai chemat, nici tu personal, si nici vecinii de la blocuri, politia, inseamna ca nu am deranjat cu nimic. Si daca te deranja ceva la noi, domnule ” sufar de un spirit civic exagerat „, veneai si ne trageai de maneca si ne trimiteai la culcare, nu faceai poze si filmari ascuns dupa poarta Institutului. Asa ca, te rog vezi-ti de treaba ta si nu-ti mai da aere de mare foto-reporter ca nu esti, unui reporter nu i-ar fi luat 3-4 zile sa posteze un articol de 60-70 de cuvinte (nu stau sa le numar). Prin simplul fapt ca folosesti si tu 3-4 expresii arhicunoscute, gen „licoarea lui Bachus”, nu te face mare. Spre linistea ta personala, cand ai facut tu poza aia, abia se desfaceau primele sticle cu bere. Daca am fi fost sub influenta „licorii lui Bachus”, noi toti „suporterii”, poate veneam peste voi in bar si va puneam bancile pe care am stat in carca, sau poate iti spargeam geamurile de la masina, pe care oricum ai ascuns-o de frica, dar…. am preferat sa fim doar „teribilisti” si nu „suporteri infocati”. Eu am fost acolo, si nu mi-e rusine ca am facut asta pentru ca nu am facut nimic rau. Asa ca… gaseste-ti domnule un subiect mai inspirat ca te-a cam parasit muza. Hai… ceasuri bune!

  4. auzi Ovidiu de ce naiba nu vi si filmezi cand e scandal in fata barului sau cand se da muzica la maxim de nu poti sa dormi,cand tipa toate panaramele pana le ia draci,ai nu ai vazut ca doar esti acolo sau nu vrei sa vezi,pe aia care isi facea nevoile in mijlocu strazi nu ai vazuto??

  5. prietene trebuia sa vezi sau sa prinzi victorile cu anglia din trecut sa vezi cum se blocau strazii si se mergea in centru orasului ..poti gasi si tu articole mai impotrante …spor la treaba prietene ..;)

Comments are closed.