Dezvoltatorul Maurer Imobiliare despre planurile de extindere în orașul Codlea

0
2.588 vizualizari
views

De mai bine de 14 ani ne bucurăm de o dezvoltare dinamică și de o poziție privilegiată pe piața imobiliară din România, reușind să marcăm pe harta extinderii noastre la nivel național orașe importante precum Sibiu, Brașov, Târgu Mureș, Constanța, Cluj-Napoca și Sighișoara. În fiecare din proiectele imobiliare dezvoltate în aceste orașe, am reușit să transpunem valorile care stau la baza acestei companii și care ne-au propulsat până la acest nivel.

Pentru că planurile noastre de extindere nu se opresc aici, am luat în considerare posibilitatea extinderii noastre și în orașul Codlea. Pentru că am reușit să privim produsele noastre imobiliare prin intermediul cerințelor și nevoilor clienților noștri, am gândit și am dezvoltat pentru piața imobiliară un produs unic și inovator care va schimba complet noțiunea clasică de ”apartament”, aducând un plus de confort prin maximizarea spațiului din apartament, schimbarea ambianței și, implicit, a calității vieții.

Acest concept inovator de apartamente multifuncționale a debutat în vara acestui an cu faza V a proiectului nostru etalon, Avantgarden3, urmând ca acest concept nou de apartamente să facă parte din toate dezvoltările noastre imobiliare, inclusiv din proiectul pe care avem în plan să îl dezvoltăm în orașul Codlea – Maurer Residence Codlea.

Procesul de dezvoltare a unui nou proiect în Codlea debutează, astfel, cu înființarea unei noi companii, SC Maurer Residence Codlea SRL, aparținand grupului Maurer, care ar prelua efortul și munca întregii echipe. Documentația companiei noi a fost finalizată prin emiterea CUI-ului în data de 22.06.2020, fiind semnat actul constitutiv în data de 15.06.2020. 

Anterior acestor date, a fost perfectată notarial o discuție privind achiziționarea unui teren care să satisfacă nevoile de localizare ale viitorului proiect. Negocierea achiziționării unui astfel de teren a început cu mult timp înainte, fiind stabilite câteva criterii de eligibilitate împreună cu vânzătorul terenului. Unul dintre criterii a fost acela ca vânzătorul să pună la dispoziția companiei noastre anumite date de natură tehnică. Pentru a putea fi obținut certificatul de urbanism într-un termen cât mai scurt, vânzătorul a formulat și a depus o serie de solicitări pentru eliberarea de avize, în nume propriu. La momentul finalizării documentației companiei noi, Maurer Residence Codlea SRL, a fost depusă o solicitare în numele acestei persoane juridice noi, fiind eliberat certificatul de urbanism în numele său, dar în baza eforturilor comune ale vânzătorului și echipei Maurer Imobiliare.

Nu există o discrepanță între informații și nicio încălcare a legii, fiind vorba despre un efort comun care a fost finalizat cu emiterea unui certificat de urbanism pe numele unei companii nou inființate. Toate aceste demersuri au în comun un lucru cert ce poate fi verificat: aceeași parcela de teren, având același număr cadastral, solicitările fiind formulate de vânzător în vederea înstrăinării și de echipa subscrisei, în vederea achiziționării unui teren care să satisfacă toate nevoile noului proiect.

Pentru că în spatele proiectelor noastre sunt create comunități și nu doar imobile, am ales ca acest proiect sa fie derulat cu consultarea comunității, respectiv cu inițierea oportunității creării unui PUZ care să răspundă, în fiecare din etapele sale, la toate întrebările tehnice și care să ofere o perspectivă de dezvoltare durabilă a zonei. O dovadă în acest sens o reprezintă participările noastre ca invitați în ședințele de consiliu local. Însă, pe fondul unei campanii electorale, această inițiativă este puternic afectată și deviată nejustificat de la scopul propus.

Compania noastră nu a deținut și nu deține nicio culoare politică, nu este interesată de implicații politice  iar orice încercare de încadrare politică a companiei Maurer Imobiliare o punem pe seama intenției diverșilor jucători politici de a-și crea o imagine favorabilă lor, exclusiv cu scop electoral.

În spatele brandului Maurer Imobiliare stau cifre impresionante, indiferent că vorbim de număr de apartamente vândute, imobile construite sau clienți care spun ”Acasă” unui apartament construit de noi.

Însă, acest nume nu ar fi ceea ce este  în prezent fără miile de ore de muncă în care implicarea și determinarea au primat, fără miile de ore de analiză împreună cu profesioniști, fără respectul față de noi înșine, față de clienți, angajați, parteneri, instituții, autorități și față de orice persoană fizică sau juridică care a intrat în contact cu noi. Și, cel mai important, drumul nostru nu ne-ar fi adus până în acest punct dacă nu ne-ar fi fost alături Dumnezeu. Fără credință și fără să fim onești în orice etapă din evoluția noastră, nu am fi reușit nimic.

Ne arătăm deschiderea în fața persoanelor care doresc să afle mai multe detalii cu privire la proiectele noastre imobiliare și vă stăm la dispoziție la numărul 0733 343 334.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic