Optimiști și ambițioși! Echipa de consilieri propusă de Partidul Mișcarea Populară

0
1.906 vizualizari
views

Maestrul Petrică Buhnici, candidat din partea Partidului Mișcarea Populară la Primăria Codlea vine cu o echipă de consilieri onești, optimiști și ambițioși. Maestrul spune că aceștia au determinare și încredere că pot aduce un plus valoare pentru orașul lor.

Țâmbaliuc Florin Sorin, 45 de ani, antreprenor. Căsătorit, 1 copil. –  ”Îmi doresc o schimbare reală pentru Codlea, iar acest lucru se poate face prin implicare directă. Acesta este motivul pentru care am intrat în această echipă.”

Fătu Claudia Olimpia, 46 de ani, căsătorită.  – ”Am o experiență de peste 20 de ani în funcții de conducere la multinațională și consider că există potențial de dezvoltare și de creștere a calității vieții locuitorilor orașului. În acest sens îmi voi aduce aportul pentru atragerea de fonduri nerambrusabile pentru reabilitarea obiectivelor istorice ale Codlei, care pot atrage turiști și pot contribui inclusiv la dezvoltarea economică a municipiului.”

Hamciuc Vasile, 57, căsătorit, 2 copii, pensionar M.I.  – Ministerul Justiției. ”Am luat decizia de a mă alătura echipei datorită faptului că am încredere în candidatul Petrică Buhnici, pe care îl cunosc de peste 25 de ani și alături de care am construit foarte multe lucruri frumoase din punct de vedere al relațiilor instituționale.  Am împărtășit idei militare, fiind amândoi tot timpul ”cu arma la picior”.

Laura Stoian, 39 de ani, coordonator service-team. Căsătorită, 2 copii. ”Ca mamă, în primul rând, îmi doresc o comunitate mult mai bine pregătită pentru viitorul copiilor noștri, iar ca profesionist pot susține cu experiența mea proiectele echipei Partidului Mișcarea Populară la nivelul administrației locale.”

Fătu Mircea, 48 de ani, antreprenor, căsătorit. ”Am o experiență de peste 15 ani în domeniul privat și am contribuit la dezvoltarea orașului prin muncă. Orice intreprinzător harnic, cu viziune, trebuie motivat și susținut de administrația locală, iar la nivel decizional consider că prezența mea în cadrul noului Consiliu Local poate construi o punte de legătură între mediul privat și nevoile cetățenilor”.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic