Dezbaterea PUZ-ului, un monolog despre Groapa Calului

6
1.888 vizualizari
views

M-am lămurit și cu dezbaterea asta. Am fost să discutăm despre necesitatea construirii unei biserici în maial și un ,,ilustru” destupător de minți ne-a trimis în … Groapa Calului, loc în care ar fi suficient spațiu să parcăm sute de mașini când vom organiza Jocurile Olimpice.  Alte persoane prezente nu au mai avut nici timp, nici loc să vorbească.  Și așa am realizat că vizionarii sunt unici. Și dacă tot am ajuns în groapă, am dezgropat morți la inițiativa aceluiași ,,ilustru”, moment jenant care a scos din răbdări câteva persoane prezente în sală. Cea mai mare surpriză a fost să constat că, același ,,ilustru” care i-a numit pe aleșii noștri (consilieri) niște nesimțiți, deoarece au votat împotriva filmării ședinței de consiliu din această săptămână, își notează ideile pe o agendă inscripționată Cătălin Muntean. Și nu m-am putut abține să nu zâmbesc. O fi devenit Erwin Albu fan Cătălin Muntean sau și-a luat agenda cu numele asociației ce îi poartă numele pentru a-și reaminti permanent cine l-a învins și pe cine nu trebuie să lase să trăiască? Exact ca în zicală…

Și uite-așa, pregătit temeinic, nu pentru a discuta despre PUZ, ci cu idei menite să șicaneze, puse pe hârtia scoasă la imprimantă, ,,ilustrul” și-a alcătuit un preambul: (vezi foto jos)

– De ce s-a aprobat inițial această locatie?

– Ni s-a spus că există bani pentru proiect din surse de la Ministerul Dezvoltării – Elena Udrea

– Dacă nu se bloca terenul acesta cu acest proiect mamut, acum aveam vile. Știm foarte bine cine are alte vile în zonă..

Departe de a fi o dezbatere publică , mai avem multe de învățat despre dreptul la opinie, transparență și limita bunului simț pe care unii înțeleg sa le încalce cu bună știință în (culmea) spiritul dreptății, datornici pătați la rândul lor.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

6 COMENTARII

  • Asta nu mai intereseasa dupa cum se vede pe nimeni Ana-Maria. Nu vezi ca merge numai dupa interese personale si batali pe anumite situri. Problemele orasului sunt pe locul 2 sau 3 pe primul loc sunt interesele personale si anumite batali personale.
   Fiecare vrea ceva din prajitura.

 1. TRANSPARENTA… INFORMATIE PUBLICA… ADEVAR…
  Toate parlamentele europene sunt deschise publicului auditor cat si televizate… de ce un consiliu micut de la Codlea se opune filmarie de la dezbateri care sunt anuntate ORICUM publice???
  DE CE ACEST ARTICOL???
  ARTICOLUL ESTE MAI MULT DECAT tras prin teva si tintit in nori… informatia despre dezbaterea publica lipseste total … este un articol de nici macar 2 lei, poate de un ban cinzeci … credean ca redactorul / dictator sef de la aceasta pagina isi dedica timpul (de cand a „demisionat” de la penetenciar) doar munci redactionale !? Atunci asteptam mai mult profesionalism!!!

  • Horatiu dupa parerea mea acest articol nici nu are scopul de a informa despre acestea dezbatere sau despre acest proiect. Este pur si simplu o „hiba” o lupta la adresa lui Erwin Albu. Erwin Albu a scris ceva pe situ lui si apoi a trebuit si acest site sa se revanseze si invers. Lupte personale sau mai putin personale, lupte de imagine si putere.
   Mie chiar imi place acest site, are si unele articole bune si informative, dar mie personal nu imi plac aceste lupte pe anumite pagini.

 2. Paul, daca te uiti in arhiva articolelor in urma cu un an, aceasta pagina avea mai multe informatii despre problemele (sau realizarile) din oras… de ceva timp, insa este o campanie de denigrare si informatiile referitoare la oras sunt „croite”… lipsesc investigatiile redactionale, se publica ce oricum stim sau vedem sau putem culege din reclamele cu evenimente noi pe care le putem citi pe stalpii de pe strada. In multe articole se ataca personal. Erwin Albu nu ar fii fost niciodata un primar mai bun al orasului (ma refer la articol), dar din cand in cand are si el dreptate (chiar daca de multe ori „bate campii”). iar ce scrie pe mapa si pe caietul lui chiar ca nu intereseaza pe nimeni (iar primele doua intrebari sunt legitime (si eu stiu de proiectul asta (care este o uratenie arhitectonica) de mai bine de patru ani, cand se umbla pe la Bucuresti dupa fonduri). mai degraba lipseste intrebarea (de unde vrea primaria sa ia apa sa umple bazinul, cand jumate de oras nu are apa la robinet sa se spele timp de cateva ore pe zii??? sau si-a pus cineva intrebarea cat costa sa incalzesti un bazin pe timpul iernii (are primaria bani pt intretinerea (curent, apa, gaz, etc) a unui asemenea bazin?) si alte intrebari care nu le vad pe nici o pagina de internet cu privire la „informatii /dezinformatii” din Codlea.

Comments are closed.