Deputata Ana Loredana Predescu: A.N.A., de acum, responsabilă cu siguranța în școli

0
113 vizualizari
views

La propunerea Anei Loredana Predescu, deputat PUSL de Brașov, afiliat Grupului PSD, Comisia pentru Învățământ și-a asumat amendamentul prin care Agenția Națională Antidrog, prin centrele județene, va asigura siguranța în școli.

„Tocmai s-a votat amendamentul formulat de mine, de a introduce și Agenția Națională Antidrog la Art. 63,(1), alături de instituțiile statului responsabile de menținerea siguranței în școli! Prin Centrele de prevenire, evaluare și consiliere antidrog județene, aflate sub coordonarea A.N.A.

Deoarece la o dezbatere anterioară reprezentanții A.N.A. au susținut că nu au cadrul legal pentru a interveni în școli, iată că acum l-am creat, nu mai au nicio justificare de a nu interveni pentru a face prevenție și mai ales pentru a combate acest fenomen scăpat de sub control, acela al consumului de droguri în școli!”, a declarat deputatul Ana Loredana Predescu.

Astfel, pe Noua Lege a Educației Naționale, siguranța în școli se va asigura și prin Centrele de prevenire, evaluare și consiliere antidrog județene, aflate sub coordonarea Agenției Naționale Antidrog.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic