Tânăr din Codlea reținut de poliție după ce a vrut să violeze o femeie de 71 de ani în scara unui bloc

0
2.439 vizualizari
views

Un tânăr din Codlea a vrut să violeze o femeie de 71 de ani chiar în scara blocului în care aceasta locuia. Individul a urmărit-o pe femeie si când a intrat pe casa scării a atacat-o cu intenția de a întrține relații sexuale. Femeia s-a speriat groaznic și a început să țipe. Doi vecini au deschis imediat ușa și au ieșit să vadă ce se întâmplă, moment în care atacatorul a rupt-o la fugă! Ulterior, acesta a fost identificat de către polițiștii judiciari si prins de Poliția locală Codlea, însă un factor important l-a constituit sistemul de supraveghere video al orașului. 

”În amiaza zilei de 20 aprilie 2023, o persoană de sex masculin în vârstă de 22 de ani a pătruns în scara unui bloc din municipiul Codlea, județul Brașov, unde a încercat să întrețină raporturi sexuale neconsimțite cu o persoană de sex feminin în vârstă de 71 de ani, acesta părăsind locul faptei deoarece locatarii de bloc au fost alertați de țipetele victimei.
La data de 21 aprilie 2023, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brașov a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile.” – Radu Nastac, purt cuv Parchetul Judecătoriei Brașov

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic