Delegație de investitori chinezi la Codlea

0
4.923 vizualizari
views

În cursul zilei de 19 aprilie 2017, o delegație de oameni de afaceri chinezi a fost primită de reprezentanții administrației locale, primarul Cătălin Muntean și viceprimarul Cîmpeanu Mihai. Scopul vizitei a fost acela de a identifica oportunități de dezvoltare și atragere de capital financiar pentru zona Codlea. Primarul Cătălin Muntean a prezentat potențialul de care dispune Codlea în a oferi terenul necesar construcției unor fabrici pe diferite domenii de activitate și a vizitat zonele industriale și de interes împreună cu delegația chineză.

Delegația s-a arătat încântată de infrastructura existentă: rețea apă, canal, gaze naturale, rețea electrică, de căile de acces feroviar și transport DN1, cât și de faptul că municipiul Codlea este situat în centrul țării, zona de SE a Transilvaniei.

Interesant este de menționat faptul că administrația locală deține aproximativ 70 ha teren pe care se pot face investiții, în condițiile în care cele mai multe terenuri din Țara Bârsei sunt proprietăți private sau deja atribuite unor investitori.

DSC_0031 (Copy) DSC_0041 (Copy)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic