De Sfântul Andrei, Codlea-Info aduce daruri micului pictor Andrei Pacea

6
1.504 vizualizari
views

DSCF4943

Onomastica trebuie să fie un prilej de bucurie. DSCF4945Daruri frumoase, zâmbetele celor din jur, dragoste în ochii celor ce primesc dar mai ales în inima celor ce dăruiesc.

Am revenit cu ocazia celebrării zilei Sfântului Andrei în casa familiei Pacea, unde am adus cadouri din partea echipei Codlea-Info, sponsorizată de un important om de afaceri din Codlea care dorește să rămână anonim.

Andrei, micul artist, a primit un mult dorit șevalet, pânze și pensule profesionale, care îl vor ajuta să lucreze cu plăcere în continuare.

Bucuria sa este răsplata noastră. Întreaga echipă îi dorim ,,La mulți ani!”, sănătate și mult succes la școală și în viață.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

6 COMENTARII

 1. Multumesc mult echipei Codlea-Info pentru sustinere si implicare in promovarea micului meu fiu Andrei. Speram sa mergem mai departe pe acest frumos drum. Azi ati facut un copil fericit!

 2. La multi ani inca odata Andrei! Meriti bucuria asta si mult mai mult. Iti doresc si eu sanatate si succes la scoala. Imi esti tare drag si astazi m-am bucurat stiindu-te fericit.

 3. FELICITARI, ANDREI! Pentru ceea ce esti, un copil bun, talentat, inteligent, frumos si cu bun simt. Iti doresc sa ramai mereu dornic de a invata lucruri noi si sa fii un exemplu de urmat pentru alti copii.
  Sunt mandra ca reprezinti si Clubul Elevilor, unde \"absorbi\" cu usurinta tot ce este nou.
  Felicitari familiei pentru acest copil minunat!

 4. Felicitari, Andrei! FELICITARI, Cristina!
  Extraordinar! N-am cuvinte sa-mi exprim bucuria vazandu-l pe Andrei. E atat de mare! Andrei, sa o tii tot asa! Lasa-ti imaginatia sa zburde pe panze in milioane de culori si nu te lasa impiedicat de nimic in visele tale!
  Felicitari Cristinei si bunicilor lui Andrei!

Comments are closed.