Dă-i Codleanului mintea de pe urmă!

0
1.313 vizualizari
views

Anonimul care a postat această poză pe facebook (vezi foto) raportând contul Municipiul Codlea administratorilor rețelei de socializare, s-a gândit să facă „un mare bine” semenilor lui codleni de pretutindeni, atrăgând atenția că respectivul cont al municipiului în care și „anonimul” nostru își duce viața de zi cu zi nu este folosit de către administrația locală, ci de către o persoană privată. Codleanul nostru a fost tare mândru de el, după cum reiese și din comentariul acestuia.

N-am reușit să înțelegem ce fărădelege am comis, nici înverșunarea ce l-a determinat să ceară ștergerea activității de informare de peste 5 ani de zile pe care Codlea Info a făcut-o permanent pentru a-i ține pe oameni la curent cu știrile și noutățile din oraș, respectiv cu ce se întâmplă acasă pentru cei plecați departe. Nici unde era în urmă cu 5 ani!

O acțiune asemănătoare a mai avut și cetățeanul păsător Erwin Albu în 2011, când contul de facebook Municipiul Codlea a fost blocat timp de 6 luni până am reușit să-i convingem pe administratori că nu facem vreun rău. Din contră! Scopul era de promovare a imaginii orașului nostru.

Ovidiu.Paraschivescu

O campanie mizeră cu oameni lipsiți de caracter!

Și atunci ca și acum, istoria se repetă, doar că personajele se înmulțesc și iau forma unei uniuni, însă cu același scop. Denigrare, mizerie și praf în ochi. O altă campanie electorală. Nu vom da curs provocărilor acestor indivizi lipsiți de coloană vertebrală pentru simplul fapt că nu ne regăsim în mocirla lor.

Din dorință de a face rău, a făcut un mare bine!

Ambiția ANONIMULUI de a ne închide contul Municipiul Codlea (așa cum și-a dorit să fie înregistrată acțiunea lui la facebook, sub anonimat) a fost percepută diferit de către mințile luminate care administrează rețeaua de socializare. Cum să ștergi un cont cu zeci de galerii foto cu și despre oameni? Cum să ștergi cu buretele 5 ani de zile pentru că așa crezi tu că este corect?

Facebook a salvat toată informația în sistem back-up și ne-a oferit posibilitatea ca utilizatorul MC să fie convertit în pagină MC, cu respectarea termenilor și condițiilor. Astfel, toți cei 5000 prieteni ai Municipiului Codlea + cei peste 2600 de utilizatori care ne urmăreau știrile au devenit persoane care apreciază noua pagină Municipiul Codlea, iar arhiva a rămas intactă.

La momentul actual, cu un număr de peste 7600 like-uri, noua pagină este net superioară chiar și paginii Codlea Info, care este urmărită de aproximativ 6100 oameni.

Echipa noastră va continua să vă fie aproape, indiferent de circumstanțe!

Cu stimă,

Ovidiu Stan

https://www.facebook.com/MunicipiulCodlea/

Municipiul Codlea - Pagina oficiala

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic