Copil surprins și accidentat de o mașină la ieșire din Codlea

1
4.379 vizualizari
views

O fetiță de 11 ani a fost surprinsă și accidentată de o mașină la ieșire din Codlea. Fetița a vrut să ajungă pe cealaltă parte în stația de autobuz și a țâșnit în stradă prin loc nepermis, moment în care a fost surprinsă și acroșată de o mașină.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD, care a acordat măsurile de prim-ajutor. Fetița, conștientă, a fost transportată la Spitalul de Copii Brașov. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. Toate astea nu s ar întâmpla dacă: S ar face educație cu copiii cum sa se asigure, cum sa treacă strada, prin ce locuri. Agenții ar putea să se deplaseze la școli sa le predea niste cursuri. Trecerile de pietoni sa fie amplasate vizibil, semnalizate cu semafoare pentru pietoni, marcate corespunzător cu semnale luminoase intermitente și camere de filmare. 99,9% din trecerile de pietoni din Codlea, sunt ,,palntate” la întâmplare, fara rost, fix in la intrarea in intersecție, făra posibilitate de asigurare din partea pietonilor. Sunt puse doar să fie șoferii sancționați, pentru că na, șoferul de de vina tot timpul. Dacă tot vrem o țară ca afară, sa luăm și niște modele de semnalizare și avertizare in trafic. Zic numai!

Comments are closed.