Construire și amenajare piață agroalimentară în municipiul Codlea

1
1.779 vizualizari
views

Consilierii locali au aprobat în cadrul ședinței din luna martie proiectul de hotărâre inițiat de primarul Mihai Cîmpeanu, prin care se finanțează elaborarea documentației în vederea construirii unei piețe agroalimentare în municipiul Codlea. Terenul unde va fi amenajată această piață agroalimentară se află în apropiere de supermarket-ul Penny din cartierul Muntișor.

”Primul pas în realizarea unei piețe agroalimentare în municipiul nostru a fost făcut săptămâna aceasta prin aprobarea, de către membrii Consiliului Local, a Proiectului de Hotărâre inițiat de subsemnatul, privind finanțarea pentru elaborarea documentației tehnico-economice „Construire și amenajare piață agroalimentară”. Acest proiect vine ca răspuns la sugestia unui număr semnificativ de codleni și, de asemenea, ne-am gândit că putem veni în sprijinul producătorilor locali, care, în cele mai multe dintre cazuri, nu au o piață de desfacere.” – Mihai Cîmpeanu
 
Proiectul a fost introdus și anul trecut pe ordinea de zi, însă nu a întrunit un număr suficient de voturi pentru a fi adoptat ca H.C.L.
Când va fi funcțională piața agroalimentară, în materialul de mai jos.
 
VIDEO – Interviu Mihai Cîmpeanu, primar municipiul Codlea
 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. E bine pentru zona colorom.. si pentru ghimbav,vulcan,holbav…după ce acolo sunt toate marketurile acum venim si cu o piață agroalimentara!!..

Comments are closed.