Congresul Național Salsa 2013 – Prima zi – Jack & Jill

1
2.957 vizualizari
views

Sub sloganul ,,Salseros români din toate colţurile lumii, a venit vremea din nou să ne unim!”, la Hotel Aro Palace s-a dat startul celei de a 7-a ediții a Congresului Național Salsa. Depășind așteptările, în prima zi a congresului s-au reunit peste 1000 de dansatori ai școlilor de salsa din toată țara, pe scena evoluând cu grație dansatori prin a căror vene curge muzica. O stare de armonie și dans la superlativ în care s-a purtat tricolorul.

Din 2007, de la prima ediţie a Festivalului Naţional de Salsa, numărul dansatorilor, instructorilor şi a şcolilor de salsa participante a crescut an de an, şi datorită lor Festivalul a ajuns la maturitatea unui Congres, anul trecut numărul celor prezenţi depăşind 1700, iar în 2013 ne aşteptăm la o prezenţă şi mai numeroasă.

În prima seară, după desemnarea câștigătorilor concursului Jack & Jill, organizatorii (Salsa Picante și Academia de Dans) i-au invitat pe toți cei prezenți la o petrecere salsa.

Salsa Picante, prima scoala de dans din Brasov, a reuşit de-a lungul timpului colaborări de succes cu celelalte şcoli de salsa din ţară, ceea ce a încurajat ideea organizării Festivalului Naţional de Salsa la Braşov.

GALERIE FOTO

Galeria FOTO completă pe Facebook.


National Salsa Congress – Prima zi (VIDEO HD)

Vezi și impresiile celei de a doua seri – Seara de Gală

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. […] Vezi cum a fost în prima zi la congresul salsa. […]

Comments are closed.