Accident la trecerea de pietoni din Colorom

5
2.013 vizualizari
views

Accidentul s-a petrecut pe fondul neatenției unui șofer, care conducea un TIR cisternă și care la apropierea de trecerea de pietoni din Colorom, la ieșire din Codlea, nu a sesizat ca autocarul înmatriculat în Republica Moldova staționează, intrând în plin în spatele remorcii autocarului. Șoferul TIR-ului susține faptul că din roțile din spate ale remorcii iesea un fum alb intens care l-a derutat, cel mai probabil de la sistemul de frânare, practic acesta nemaivăzând nimic. La fața locului a ajuns un echipaj de poliție și pompierii serviciului voluntar pentru situații de urgentă Codlea, care au actionat pentru protejarea zonei.

Accident Colorom (VIDEO)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

5 COMENTARII

  1. […] codlea-info.ro, şoferul TIR-ului susţine faptul că din roţile din spate ale remorcii ieşea un fum alb intens […]

  2. […] codlea-info.ro, şoferul TIR-ului susţine faptul că din roţile din spate ale remorcii ieşea un fum alb intens […]

  3. Numai soferul stie ce sa intamplat, dar voi stiti cat de obositi, stresati si alergati sunt soferii de camion ???? Trebuie sa ”zboare” la incarcat si la descarcat. Cred ca asa se intampla si in cazul cisternelor, din pacate.

  4. Nu pot sa cred….cisterna a plecat de la mine de la munca de pe drumul vulcanului….chiar cand a plecat vorbeam cu soferul si i’am urat drum bun….dar uite..o clipa si totul se schimba.Doamne…si ce om deosebit e….dar nah…cand se intampla,se intampla:|:|..Trist!

Comments are closed.