Congresul Național de Salsa la Brașov – Seara de gală (ziua a doua)

0
1.964 vizualizari
views

Congresul de Salsa

Bun prilej anual de întâlnire pentru iubitorii de dansuri latino, a VI-a ediție a Congresului Național de Salsa de la  Hotelul Aro Palace 5* Brașov a continuat și sâmbătă, 21 ianuarie 2012, în aceeași notă de pasiune, frumusețe și eleganță.

Încă de la 11 dimineața și până la orele 18 s-au ținut workshopuri (cursuri și demostrații) de zumba, cha-cha, salsa, bachata, bachata modernă, kizomba, bachatatango în paralel în 4 săli: Lobby Hall, Sala Mare, Salonul Albastru, Salonul Alb.

În seara de gală a Congresului Național de Salsa s-au purtat elegante ținute albe (dress code: white).

După orele 22 am urmărit pe scenă show-uri ale celor mai pasionați salseros și salseras (n.r. – dansatori de salsa) din 12 orașe ale țării, veniți să încălzească atmosfera.

Dansatorii, performerii, dj-i și instructorii de dans au umplut de aplauze Lobby Hall si Sala Albastră a restaurantului Aro Palace Brașov, petrecerea continuând până în zori.

,,Salsa a devenit un eveniment cultural de masă. Acum sunt de trei ori mai mulţi participanţi ca în primii ani. Evenimentul face parte din regiunea turismului cultural şi îmbogăţeşte oferta turistică din Braşov”, a spus Gabriel Florescu, directorul Hotelului Aro Braşov.
Congresul Naţional de Salsa de la Braşov, primul eveniment din România difuzat on line pe Facebook, este organizat de Salsa Picante, Academia de Dans împreună cu Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului din judeţul Braşov şi Centrul Cultural Reduta. Participă 38 de şcoli din toată ţara, aproximativ 1500 de dansatori, 57 de instructori realizînd cursurile de salsa în timpul congresului.

Galeria Foto Facebook !

Programul pentru duminică, 22 ianuarie 2012 – Hotel Aro Palace 5*
11.00 – 16.00 Workshopuri în paralel în 4 Săli (Lobby Hall, Sala Mare, Salonul Albastru, Salonul Alb)
21.00 Congresul Național de Salsa / Lobby Hall
21.00 Concert TUMBAITO (Bulgaria) partea I
21.45 Concurs Jack&Jill „Profu’&Profa”
22.15 Concert TUMBAITO (Bulgaria) partea II
00.30 – 05.00 National Salsa Party III / Dress code: kitsch – alege cele mai haioase, ciudate, colorate combinații vestimentare.

National Salsa Congress – Seara de Gală (Braşov 2012)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic