Concurs expoziție de fotografie “Prinde clipa” ediția a-II-a

1
1.044 vizualizari
views

Concurs fotografie Prinde Clipa (8)

Acest concurs care se desfășoară la Liceul Teoretic Codlea a fost încă de la început împărțit în două etape. După cum știți în decembrie 2013 a avut loc prima etapă. La prima secțiune a concursului cea a  “Începătorilor “ au participat doar clasele a-IX-a .

Elevii claselor a –IX-a s-au descurcat foarte bine și s-au implicat cu mare drag. A venit și rândul celei de-a doua secțiuni, a “Pricepuțiilor”, care se va desfășura în luna aceasta între 20-22 februarie. La acesta secțiune participanții sunt elevii din clasele a-X-a A, a-XI-a A și a –XII-a A.

Tema este aceeași, cea cu amuzamentul în timpul liber. În joia de 20 februarie va avea loc expunerea fotografiilor. Aceste fotografii vor fi văzute si votate de cărte elevi și profesori. Ca și în prima etapă vom avea și o fotografie aleasă de voturile publicului. Fotografia care va strâge cele mai multe voturi va fi cea câștigătoare .

Pe parcursul a două zile elevii vor putea vota fotografia favorită . Chiar și de data aceasta elevii claselor mai mari s-au implicat cu totul în acest proiect-concurs și au încercat să facă fotografii mult mai bune ca în prima secțiune . După ce voturile se vor număra iar juriul va delibera care au fost cele mai bune fotografii, elevii cu cele mai bune fotografii vor fi premiați de către Asociația Pentru Înfrumusețarea Codlei la fel ca și anul trecut.

Loredana Cozma

Prof. Coordonator Sabau Mirela

Elevi: Coconete Mihaela si Bechir Oana

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. […] Citește și secțiunea începători ,,Prinde Clipa” […]

Comments are closed.