Concert pentru democratie la Codlea (Interviuri si selectiuni)

1
1.659 vizualizari
views

Ziua Internationala a Democratiei, celebrata in intreaga lume pe 15 septembrie, a fost sarbatorita si in Codlea printr-o manifestare  cultural-artistica organizata la Casa Municipala de Cultura.
Democratia presupune existenta unor valori, precum: libertatea, dreptatea si egalitatea. Acestea reprezinta idealuri si principii pentru care oamenii au luptat mereu, sunt repere pe baza carora s-au creat normele ce reglementeaza viata in societate.

Evenimentul care a marcat acest concept  a fost organizat in  16 septembrie,  si a adunat pe scena tineri talentati din judetul Brasov.

Acestia au incantat privirile si auzul  celor prezenti prin dans si muzica, nelipsind cantecul de vioara si de chitara.

Pentru a promova aceasta zi importanta si cu valoare universala, initiativa a apartinut lui Marius Moldoveanu, care  a organizat ,,Concertul pentru Democratiecu Asociatia Inceputuri Noi.

Pe scena au urcat elevii Palatului Copiilor Brasov si cei de la Clubul Elevilor Codlea,  dar au participat si formatiile Sound, Protonyk si Electon.

Printre invitatii de seama s-au regasit:  Ion Moldoveanu ( cunoscutul lutier national), Ioan Pancea – mentorul copiilor talentati la muzica si profesorul Cercului de Muzica Usoara de la Palatul Copiilor din Brasov.

Evenimentul face parte din Festivalul de Muzica Contemporana, iar organizatorii doresc ca acest spectacol sa devina o traditie in Codlea si sa adune pe scena cat mai multe valori.

Interviuri si selectiuni

Partenerii evenimentului care au sustinut si promovat acest gen de spectacol artistic: ProArtis, Codlea-Info, Asociatia Pentru Infrumusetarea Codlei, Asociatia Pro Codlea, Palatul Copiilor Brasov, Clubul Elevilor Codlea, Casa de Cultura Codlea.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

Comments are closed.