Codlea a fost mai aproape de Dumnezeu prin concertul grupului Speranța

0
1.558 vizualizari
views
Joi, 16 iulie, în Promenada Codlea a avut loc un concert de muzică creștină organizat de Misiunea Speranța, din această asociație făcând  parte grupul de interpreți aflați pe scenă cât și pastorul Luigi Mițoi, al cărui mesaj a fost auzit în orașul nostru.
Fondatorii misiunii, Marius și Gabriel Gorcea, cât și organizatorii acestui eveniment au avut ca scop sensibilizarea oamenilor adunați în centrul orașului prin transmiterea mesajului evanghelic și a muzicii creștine. Concertul a avut ca public atât oameni din bisericile evanghelice cât și pe cei dornici să audă Grupul Speranța și de a se apropia mai mult de Dumnezeu.
Misiunea Speranța vizează de peste 21 de ani în toate turneele din țară și străinatate să adune oameni pentru oameni în această lucrare misionară, să vestească Evanghelia oamenilor de pretutindeni, chiar și celor mai îndepărtate triburi din Africa. În nenumăratele lor pelerinaje, membrii asociatiei sunt implicati în ajutorarea celor aflați în nevoie, a famililor defavorizate, contribuind chiar și prin construcția de clădiri sau biserici pentru creștinii aflați în misiune în afara țării. Este al 22-lea turneu de organizare și în acest sens Alina Atodiresei, asistent relații publice Speranța, ne-a declarat:
„Toti membrii asociației Speranța au dorința ca oamenii sț primească mântuirea. Este prima dată când venim în Codlea și ne bucurăm dacă tot ce se va întâmpla în această seară va avea impact asupra celor prezenți. Toată echipa noastră adună apoximativ 60 de oameni”.
Pe scena din Promenada au urcat 10 tineri ai grupului Speranța, cât și alți 6 interpreți și prieteni, printre ei numărându-se: Raluca Ursan, Alin și Florina Jivan, Narcisa Oprea. Ei au slujit în acest program prin cântece de laudă și închinare pentru Dumnezeu.
Turneul misionar, aflat sub egida „Sens Unic Spre Cer” a început la orele 18.00 și a cuprins pe lângă muzica creștină și marturii personale a unor persoane din grup, un mesaj pentru suflet transmis de pastorul Luigi Mitoi. Acesta a atins puncte bine de știut precum:
– Lumea, aflată într-o schimbare continuă și bombardată de informație, are impresia că merge pe același drum cu Dumnezeu;
– S-au redefinit valorile de bază ale familiei, s-a „redecorat” lumea în care trăim;
– Originea noastră este Dumnezeu, nu evoluționismul care anulează Raiul, iadul și credința în Dumnezeu.
– Vulnerabilitatea omului și nevoia principală a omului care trebuie să fie Dumnezeu.
– Importanța Bibliei care convertește caracterul uman, care schimbă viața și dă putere.
La eveniment au participat: primarul orașului, care a avut și cuvântul de deschidere, cât și cadre didactice din instituțiile de învățământ.

VIDEO – Concert grupul Speranța

DSC_0081 (Copy) DSC_0102 (Copy) DSC_0116 (Copy) DSC_0139 (Copy) DSC_0159 (Copy)
Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic