Viața unui copil salvată în 8 minute de un echipaj SMURD! RESPECT!

2
1.356 vizualizari
views

Viața unui copil de 10 ani a fost salvată de către un echipaj SMURD! Mihăiță, ciurdar la o fermă de lângă localitatea Codlea, s-a angajat în traversarea neregulamentară a drumului național 1, după ce una din vacile de care acesta avea grijă a trecut strada. Șoferul care l-a surprins pe micuț nu a mai putut evita impactul, cu toate că acesta frânase la trecerea animalului. Copilul a sărit brusc în fața mașinii cu ochii după vacă.

Imediat s-a sunat la 112, iar echipajul SMURD a ajuns la locul accidentului în aproximativ 8 minute. Au intervenit cu profesionalism, acordând primul ajutor victimei care rămăsese întinsă pe asflat și care acuza dureri groaznice în zona picioarelor. Câțiva șoferi au avut grija de Mihăiță până la sosirea paramedicilor, ținându-i capul și obligându-l să stea nemișcat, neștiindu-se exact ce leziuni are. Este indicat în astfel de situații.

Nefericitul eveniment scoate în evidență necesitatea serviciului SMURD, serviciu medical de urgență care funcționează din bani publici, din plata taxelor și a impozitelor, din contribuția fiecărui cetățean responsabil.

RESPECT, SMURD BRAȘOV!

Vă avertizăm că imaginile vă pot afecta emoțional.

VIDEO – Copil salvat de SMURD BRAȘOV

DSC_0086 (Copy) DSC_0093 (Copy) DSC_0095 (Copy)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

  1. Multumim domnule Ovidiu Stan pentru profesionalism si pentru sustinerea morala ; multumim SMURD , multumim Politiei romane , atat celor doua echipaje prezente in trafic ( MAI 17493 si MAI 37591 ) cat si echipei de interventie (domnului Martinescu ) , pentru operativitate , profesionalism si caracter ; disperarea , teama si regretele pentru cele intamplate sunt mai usor de suportat la gandul ca suntem inconjurati de oameni solidari , sufletisti , profesionalisti si cu credinta in Dumnezeu . VA MULTUMIM si va dorim sa intalniti in activitatea dumneavoastra doar OAMENI (asa cum ati demonstrat dumneavoastra ca sunteti) .

Comments are closed.