Cei mai abili pescari la Casting Cup 2020, Ghimbav

0
2.126 vizualizari
views

Cei mai abili pescari s-au întrecut la unul dintre cele mai mari concursuri naționale de profil. Asociația Club Sportiv Asg Carp a organizat în data de 29 februarie 2020 concursul de casting „Asg Casting Cup Ed 2.2020”! Competița a avut mai multe categorii specifice, dar și în premieră un concurs pentru reprezentantele sexului frumos. Prezenți din toată țara, participanții s-au bucurat de o bună organizare, iar câștigătorii au primit diplome, cupe și medalii, dar și premii pe măsură. N-au lipsit poveștile pescărești.

Amfitrioana evenimentului, Szekreny Emese-Ana, președinte al ACS Asg Carp, spune că nu s-a așteptat ca un număr atât de mare de iubitori ai acestui sport să participe din toată țara. Au venit și de la Baia Mare, București, Cluj Napoca, Brăila sau Sibiu, au fost nume arhicunoscute în rândul pescarilor și cea mai mare bucurie este aceea că toată lumea s-a declarat mulțumită. Emese-Ana intenționează să organizeze și un concurs de talie națională pe baltă, chiar la pescuit, odată cu venirea primăverii.

Cel mai relaxant moment în afara consursului a fost celebra tocană de cartofi la ceaun, servită în general în porții duble pofiticioșilor.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic