Cea mai recentă piesă semnată Bosquito ,,Întuneric în culori”

1
1.533 vizualizari
views

Ritmuri ademenitoare de chitară, mandoline vesele și vocea puternică a lui Radu Almășan surprind între duel și mângâiere lupta dintre iubire și lăcomie, candoare și trădare, poveste și istorie tragică între doi îndrăgostiți.

Piesa se bucură și de amprenta magicelor tobe ale lui Ovidiu Lipan “Tăndărică”, regele tobelor din România , care adaugă un plus de savoare și originalitate piesei prin ritmurile sale nebune. Acesta este prima colaborare oficială a legendarului toboșar, Ovidiu Lipan ‘Tăndărica’, cu o trupă românească.  Este o piesă pozitivă, plină de energie, o declarație de dragoste la adresa vieții în primul rând și o declarație de dragoste către o femeie, care i-a marcat iremediabil viața prin a-l iniția în taina iubirii și a-i da o sansă la fericire.

În tot acest timp Bosquito vizitează întreaga țară având concerte în fiecare săptămână, iar în toamnă Bosquito prezintă noul material discografic în ceea ce se dorește a fi cel mai mare și complex turneu vizând 30 de orașe importante din țară și Republica Moldova, culminând cu recitalul extraordinar de la Sala Palatului București.
Prinsi între două concerte din sudul Romaniei, aceștia au declarat:
„Această piesă cântă povestea iubirii într-o lume a mercantilului. Este o declarație de dragoste la adresa vieții surprinzând energia și puterea pe care ți-o dau sentimentele simple dar atât de complexe și adânci în esență.”

Bosquito – Întuneric în culori

Official VIDEO

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

Comments are closed.