Cătălin Muntean: Vrem să performăm după modelul Râșnovului

1
936 vizualizari
views

tricolor codlea

Prezent la petrecerea mini-revelionului pensionarilor din data de 25 ianuarie, primarul municipiului Codlea, Cătălin Muntean, a declarat că din 2014 pana în 2020 va atrage suficiente fonduri europene pentru a ridica standardele orașului. Afirmația acestuia este întărita de faptul că între cei doi primari există o strânsă prietenie și, mai mult de atât, Adrian Veștea are o bogată experiență în administrație, experiență din care îi va împărtași primarului de la Codlea.  Primarul Cătălin Muntean este foarte încrezator in sansele de reușită.

Cătălin Muntean – „M-am sfătuit cu prietenul meu Adi Veștea și avem toate șansele să performăm pe turism ca Rașnovul”

Așa cum Râșnovul a plecat de la un număr de locuri de cazare de aproximativ 37 și a ajuns la peste 1700 omologate, indicele economic crescând considerabil în ultimii ani de când primarul Adi Vestea a preluat administrația, Cătălin Muntean este convins că orașul de la poalele Măgurii se poate relansa pe aceeași schemă a atragerii de fonduri europene si investitori.

 

Cătălin Muntean – Performăm pe modelul Râșnovului

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. Ca sa atragi turisti trebuie sa ai cu ce sa iesi la interval !!!!..in afara de puscarie si strand kanci !…ar fi niste oportunitati ,dar astea vor fi puse pe tapet numai in discutie directa cu mai marele orasului.

Comments are closed.