O campanie pentru bun-simt!

0
928 vizualizari
views

Pentru ca Romania va creste prin bun simt si responsabilitate!…

O campanie frumoasa ce-mi revine acum in minte, a celor de la Rompetrol! Dar totusi se refera mai mult la conducatorii auto si traficul rutier din tara noastra (ca deh, fara benzina nu poate circula masina!).
Si daca stau sa ma gandesc bine la campania asta automat imi vine in minte ca oricate campanii de presa ar fi si oricate rauri de cerneala vor mai curge Romania nu are, din pacate, nici o sansa la bucatica de bun simt sau responsabilitate!

Atata timp cat arunci cu nesimtire crunta mucul de tigara pe geam desi chiar tu ai lipit un abtibild pe masina ta in care scrie ca Romania e casa ta si strada nu este cosul tau de gunoi, atata timp cat nici nu iti trece prin cap sa cureti mizeria facuta de cainele tau, ca doar e scarbos, atata timp cat exista inca oameni care se baga in fata la cozi, ca doar timpul lor conteaza, atata timp cat, pieton fiind, trebuie sa ocolesti gunoaiele facute de ceilalti si masinile parcate pe trotuar, atata timp cat nu-ti pasa, nu ne vom indrepta cu siguranta pasii in directia vreunui gram de bun simt!

Lucrurile acestea nu se invata din campanii TV sau radio. Ele stau in educatia pe care o primesti de acasa sau macar in ceea ce inveti la scoala. Dar de unde? Atata timp cat vezi ceva la altii, faci la fel…instinctul de turma e in continua crestere! Daca el arunca gunoiul pe strada, eu de ce l-as arunca in tomberon? Dar…totul porneste de la bun simt. Din pacate Brucan a fost optimist.

Noi nu mai avem nicio sansa!

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic