Campania codlenilor un real succes! Aparatul de testare Covid 19 a ajuns la Spitalul Codlea

0
1.526 vizualizari
views

Eforturile codlenilor în susținerea campaniei de colectare de fonduri pentru dotarea Spitalului Municipal Codlea cu un aparat de testare Covid 19 nu au rămas fără rezultat. Aparatul a ajuns în cursul zilei de astăzi, 15 mai, la unitatea de la Codlea.

Inițiatorul proiectului, Tavi Bangălă, cetățean al orașului, a avut un puternic impact în mediul online, astfel că foarte mulți oameni de bine au donat sume mai mici sau mai mari pentru achiziționarea aparatului, în strânsă colaborare cu administrația publică locală, cea care a completat diferența. Sumele adunate într-un timp foarte scurt au ajuns la asociația spitalului, iar spitalul a demarat procedurile de achiziție directă. Furnizorul a livrat aparatul conform în cursul zilei.

Urmează ca aparatul de testare să fie pus în funcțiune și să deservească populația municipiului Codlea, în funcție de priorități și ne referim aici la persoanelebcare prezintă simptome de îmbolnăvire sau chiar cele asimptomatice. De asemenea, cadrele medicale vor fi testate periodic.

Costurile de achiziție ale aparatului se ridică la 110 mii lei. Suma de bani strânsă de codleni este de 95 mii lei.  Felicitări inițiatorului, Tavi Bangălă, tuturor celor care s-au implicat și au donat sume de bani și administrației Spitalului Codlea!

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic