Muzeul Tradițiilor Codlene împlinește 4 ani de activitate!

0
1.531 vizualizari
views

În urmă cu 4 ani, într-o zi de 13 a lunii mai, se deschideau porțile celui mai frumos proiect al codlenilor, un muzeu în care locuitorii puteau intra în contact direct cu toată istoria de secole a acestei așezări.

Momentul este marcat și pe pagina oficială a muzeului.

”…Deși la inaugurare muzeul găzduia o singură expoziție permanentă, în prezent ne putem mândri cu șapte expoziții cu caracter permanent și găzduirea a numeroase expoziții cu caracter temporar din domenii diverse, care ne-au adus un număr de aproximativ 20.000 de vizitatori: localnici, turiști din România și din afara țării.

Activitatea muzeului din acești ani se reflectă și în multitudinea de mesaje frumoase consemnate de vizitatori în cartea de onoare a muzeului, dar și în mediul online prin recenziile postate. Aducem mulțumiri tuturor celor implicați în buna funcționare a acestei instituții, vizitatorilor, partenerilor și celor care contribuie la promovarea Municipiului Codlea în țară și peste hotare.”

Făcând o scurtă retrospectivă, redacția Codlea Info a scris despre muzeu și activități conexe un număr de peste 70 de articole. La mulți ani!

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic