Brașov Heroes, cursa cu obstacole din ”Săptămâna Comunității”

0
800 vizualizari
views

Și anul acesta campania Eroii Brașovului continuă. Ediția combină două concepte și anume: Primul concept este  Săptămâna Comunității, care înseamnă cursa familiei din anii trecuți, doar că se face pe mai multe comunității  mici pentru păstrarea condițiilor impuse de covid. Eroii de Brașov sunt activi în mai multe nuclee și aleargă pe cartiere și zone.

Al doilea concept este Brașov Heroes Day în care sunt provocați eroii de Brașov să facă mai mulți kilometri care sunt plătiți și se întorc de la sponsori.

La cursa celor mici în care aleargă copiii cu părinți, entuziasmul copiilor a fost debordant. S-au aliniat la start după ce au îmbrăcat echipament de sport și au alergat pe mai multe străzi dintr-un cartier al Brașovului, urmărind de asemenea obstacole puse în cale de organizatori. În această cursă copiii au alergat pentru a putea oferi sprijin copiilor din centrele de plasament.

Anul acesta sunt foarte multe cauze, terapii pentru copii cu autism, serbarea copiilor din centrele de plasament, educație pentru taberele de cercetași, dotarea grădinițelor din satele defavorizate, hărți tactile pentru nevăzătorii din Brașov. Sunt foarte multe proiecte cărora Brașov Heroes încearcă să le dea viață.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic