Berăria subacvatică de la Dalnic, atracție pentru turiști. Cât costă să bei o bere printre pești?

0
1.493 vizualizari
views

Turistii care vor sa scape de rutină si cauta experiente cat mai inedite si pline de provocari pot incerca sa viziteze beraria subacvatica de la Dalnic, judetul Covasna. Este unica in Romania, se afla la 3 m in adancimea lacului, iar barul amenajat pe fundul lacului este o atractie pentru cei care vor sa se racoreasca si sa bea o bere  printre pesti.

Scufundaţi la 3 metri sub apă şi îmbrăcaţi în costum de neopren, turiştii de la Dalnic savurează o bere rece. Un lucru unic în ţara noastră. Înainte să ajungă în barul subacvatic, oaspeţii sunt supuşi unui instructaj temeinic.

Turisti din toate colturile tarii vin aici tocmai pentru a afla cum se poate bea berea sub apa. Mai mult barul subacvatic are tot ce trebuie: scaune, frigider, lumini, muzica subacvatica, sac de box si chiar si o borna kilometrica pentru a i arata turistului unde se afla mai exact. Pentru vizitarea berăriei subacvatice un turist ar trebui sa plateasca 250 lei.

Lacul de la Dalnic din Covasna are o adâncime de 9 metri, iar in interiorul berariei subacvatice se afla si in cufăr unde se pun si cadouri pentru sarbatoriti. Mai mult, sub apa au loc si ședințe de terapie pentru copiii cu dizabilitati.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic