Batut mar de vecinul de peste drum

12
1.518 vizualizari
views

I s-a intamplat unui cetatean de pe Str. Plevnei in aceasta seara. Sirbu Constantin, in varsta de 73 de ani, din localitatea Codlea, i-a facut o vizita vecinului de peste drum pentru a-l cinsti cu ocazia Sf. Imparati Constantin si Elena. Dupa ce impreuna cu vecinul Ungureanu Petre si cu alte persoane au consumat bauturi alcoolice in curtea celui din urma, Sirbu Constantin a fost batut zdravan. Alarmati de tipetele victimei, vecinii de pe strada l-au scos  pe batran din curtea agresorului, din declaratiile martorilor reiesind faptul ca au fost mai multe persoane care i-au carat pumni si picioare victimei. Anuntat prin 112, un echipaj de la Politia Codlea s-a deplasat imediat la fata locului, dar si un echipaj al Serviciului de Ambulanta care a acordat ingrijiri medicale victimei.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

12 COMENTARII

 1. Probabil ca nu a dat destul de baut :)) trebuia mult mai mult ! Alcoolul asta, bata-l vina !

 2. Aş vrea şi eu să comentez asupra celor întâmplate, cam târziu într-adevăr, dar totuşi… În primul rând victima în cauză a fost muşcată de câine, nu omorâtă in bătaie după cum susţineţi. Documentaţi-vă înainte de a da sfoară in ţară asupra celor întâmplate.

  • A.U., ai fost acolo cand s-au intamplat cele relatate in articol? Noi am fost, era ,din intamplare, si Politia, s-a intocmit si un proces verbal…dar probabil ca esti prea documentata ca sa stii ce s-a intamplat de fapt . 🙂 Numai bine!

  • Alexandra, iti pare ca noi am coborat din copac sau ce? Nu stiu daca ai vrut sa comentezi pentru a scoate basma curata pe „cineva” , nici nu are importanta, dar cand o mai faci, asigura-te ca nu am fost la fata locului noi personal si ca nu am auzit declaratiile martorilor si a victimei.

   Eventual, poti citi raportul politiei,cel de la SMURD si ce au sustinut vecinii in acea noapte.

   • Intamplator am procesul verbal si declaratia vecinului meu prin care s-au impacat si prin care a recunoscut cele intamplate de fapt. Si presupun ca se observa daca o persoana este muscata de caine, sau „i se cara pumni si picioare”. Probabil ca daca ati fost la fata locului ati observat si ca d-l Sirbu abia era in stare sa stea pe picioare si sa lege 2 cuvinte la ce grad de alcoolemie avea..

    • Serios, Alexandra? Dar ce ai fi vrut, sa ai pe strada doi vecini care sa isi dea foc la case mai devreme sau mai tarziu? Era normal sa se impace. Nu contesta nimeni ca nu a sarit si cainele sa il muste, dar omul a fost batut. Nenea Sirbu s-a dus sa cinsteasca vecinu, care nu era singur, din motive pe care nu le cunosc l-au luat la bataie, iar la politie poti declara ce vrei a doua zi, ca ai noaptea sfetnic bun si politia nu te poate scoate din casa fara mandat daca nu este omor. Vrei sa intram in detalii? Noi am auzit totul in acea noapte!

     • Nu are rost sa intram in detalii.. Ideea e ca lucrurile nu s-au intamplat exact cum ati constatat. Degeaba ati luat declaratii vecinilor care au venit dupa cele intamplate si care au relatat din auzite ce s-a intamplat. In fine.. O las asa ca o dam in OTV-isme…
      Noi sa fim sanatosi.

     • Asa trebuia formulata prima ta interventie, Alexandra. De-acord cu tine, noi sa fim sanatosi. 🙂

 3. Barfa se pare ca este foarte mare in Codlea. Deabia astept sa se publice ceva despre anumite persoane ca sa pot zbura acest site frumos 🙂

  • daca ceea ce se va spune despre tine, nu e adevarat, poti sa faci ceva! dar daca este purul adevar (si in cazul tau , nu ma indoiesc ca este) nu ai sa poti face nimic, poate, daca ai caracter, sa te retragi si tu din „viata publica”!

Comments are closed.