Copacii lui Tudor Gheorghe plang la Codlea

2
1.018 vizualizari
views

Actiunile de voluntariat au continuat si saptamana trecuta in oras. De la curatenia pe strazile orasului, unde voluntarii au purtat peste haine afise cu salvarea spitalului si pana la imbratisarea copacilor de la poalele  Magurii Codlei, actiune ce s-a dorit a fi un semnal de alarma fata de taierile masive de arbori, mana de oameni ramasa ca un ecou parca al marilor manifestatii din ultima perioada, nu si-a pierdut speranta ca aceste actiuni vor atrage dupa sine si  rezolvari.

Copacii sunt viata

Sambata la amiaza, acestia s-au reintalnit in promenada cu Erwin Albu si au cerut demisia primarului Popa Alexandru pentru lipsa de implicare in problemele comunitatii, declarandu-l persona non-grata. Actiunea nu a fost autorizata de primarie, fapt pentru care cei prezenti s-au rezumat la a discuta cu cetatenii despre problemele comunitatii.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

  1. Schimbarea sta in puterea fiecarui cetatean, in vointa colectiva si nu ceea singulara totodata trebuie sa intelegem rolul fiecarui cetatean in evolutia si dezvoltarea orasului pe criterile de eficienta si practicitate.
    Repet vointa singulara a apus demult.

    Sunt convins ca sunt mult mai multe persoane carora le pasa de situataia atuala din CETATE,insa trebuie sa constientizam drepturile noastre si sa actionam SI SA PARTICIPAM IN MOD ACTIV .

  2. domule MM de ce nu vii sa te alaturi omului de rand sa lupti pentru dretatea ta? nu am nimic personal cu dumneata,nu te cunosc personal desii am stat acum cateva saptamani unul langa celalalte la proteste si spuneai una si alta ,dupa care ai inceput sa spui ca nu mai putem face nimic.Dar acum apari pur si simplu facanduti propaganda.Mi-ar place sa stam fata in fata si sa vorbim ca oamenii simplii fara prea multa importanta cum iti dai dumneata.Dar stiu ca ai sa pierzi ,stiu sigur pt ca cine joaca murdar Dumnezeu isi va intoarce capu de la el.Dumneata crezi in Dumnezeu? Daca da, atunci ai grija ce faci!

Comments are closed.