Bărbat surprins și accidentat mortal de tren, la Codlea

0
3.698 vizualizari
views

Un bărbat în vârstă de 47 de ani din municipiul Codlea a fost surprins și accidentat mortal de tren, în timp ce încerca să traverseze linia ferată. Secția Regională de Poliție Transporturi Brașov a fost sesizată de către un reprezentant al căilor ferate cu privire la faptul că o garnitură feroviară ar fi lovit o persoană, incident petrecut în zona de intrare înspre stația de cale ferată Codlea.

”Polițiștii direcționați la fața locului au constat că, pe magistrala feroviară, un tren, care circula pe relația Sibiu-Brașov, ar fi surprins și accidentat mortal un bărbat, în vârstă de 47 de ani, localnic. Verificările indică faptul că acesta s-ar fi aflat în traversarea zonei prin loc nepermis. Persoana accidentată a fost preluată de către Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării examinărilor de specialitate.”  – Daniel Zontea, purtător de cuvânt IPJ Brașov

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar de cercare penală și efectuează la acest moment verificări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând ca la finalizarea lor să fie lămurite cauzele și circumstanțele producerii accidentului.

Investigațiile se desfășoară sub coordonarea unui procuror desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

LĂSAȚI UN MESAJ