Ligia Deca, pusă față în față cu inteligența artificială în Comisia pentru învățământ din Parlamentul României

0
44 vizualizari
views

Ana Loredana Predescu, deputat PSD, i-a spus Ligiei Deca, propunerea de ministru pentru Educație, cum crede inteligența artificială că ar trebui să fie ministrul Educației.

„Pentru că tot este un subiect actual și la modă și pentru că am vrut să nu fiu acuzată de subiectivism, am întrebat inteligența artificială cum trebuie să arate portretul unui ministru al învățământului. Răspunsul a fost următorul:

Un ministru al educației ar trebui să aibă experiență solidă în domeniul educației, fie ca profesor, cercetător sau administrator. Un ministru al educației ar trebui să aibă o viziune clară și o strategie bine definită pentru îmbunătățirea sistemului educațional. Un ministru al educației ar trebui să fie un lider puternic, capabil să inspire și să motiveze oamenii, și să conducă schimbările necesare în sistemul educațional. Un ministru al educației ar trebui să aibă abilități excelente de comunicare, atât în scris, cât și în vorbire, pentru a comunica eficient cu toți cei implicați în procesul educațional. Un ministru al educației ar trebuie să fie familiarizat cu tehnologiile moderne și să înțeleagă cum acestea pot fi modernizate pentru a îmbunătăți procesul de învățare. Un ministru al educației ar trebui să aibă abilități excelente de gestionare, pentru a putea gestiona bugetul alocat pentru educație. Un ministru al educației ar trebui să fie empatic și să înțeleagă nevoile elevilor, profesorilor și părinților pentru a putea dezvolta politici și programe educaționale care să răspundă acestor nevoi“, a spus Ana Loredana Predescu.

Ligia Deca a primit aviz favorabil cu 32 de voturi pentru și 8 împotrivă.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic