Dezinsecție pe raza municipiului Codlea

0
205 vizualizari
views

Primăria Municipiului Codlea în colaborare cu S.C. Restart Ecology S.R.L., cu sediul social în orasul Zarnesti, str. Barsei , nr. 73 , judet Brasov reprezentată prin Banutiu Ioan Bogdan in calitate de Administrator, vă aduce la cunoștință urmatoarele:

începând cu data de 19.06.2023, ora 21.00, se vor efectua tratamentele pentru combaterea căpușelor și țânțarilor pe domeniul public si privat al Municipiului Codlea.

Substantele care vor fi utilizate: Amplant – substanță activa cypermethrin, tetramethrin, pentru combaterea insectelor adulte, Cymina Plus – substante active cypermethrin, tetramethrin, piperonyl butoxide pentru combaterea capuselor si combaterea larvelor

Produsele menționate pentru serviciile de dezinsecție si tratamente combatere capuse se regăsesc in Registrul National al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană de către Ministerul Sănătății.

Vă rugăm ca în perioada execuției serviciilor de dezinsecție si a tratamentelor pentru combaterea capuselor să luați toate măsurile care se impun în vederea protejării familiilor de albine din municipiu, în caz contrar Primaria Municipiului Codlea si S.C. Restart Ecology S.R.L. sunt absolvite de orice responsabilitate.

În cazul în care condițiile meteorologice vor împiedica desfășurarea acestor acțiuni, perioada de efectuare a activităților va fi reprogramată.

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic