Balul Ansamblului Folcloric Măgura – Lăsata Secului

4
2.656 vizualizari
views

DSC_0130 (Copy)

Sâmbătă, 9 noiembrie, a avut loc cea de a XIII – a ediție a Balului Ansamblului Folcloric Măgura Codlea sau Balul de Lăsata Secului, fiind ultimul eveniment înainte de intrarea în Postul Crăciunului. Organizat de către Ansamblul Folcloric Măgura, evenimentul a reunit iubitorii de muzică populară, prieteni ai ansamblului și nu numai. Devenit tradiție, balul este unul dintre cele mai bine cotate evenimente ale comunității codlene. În deschidere s-au adresat celor prezenți directorul Casei de Cultură – Petrică Buhnici, viceprimarul Urdea Virgil și maestrul coregraf Angela Drăgușin.

Prestația membrilor Ansamblului Folcloric Măgura a fost una deosebită, iar melodia solistei Alexandra Puchianu, membru al ansamblului, a dat tonul distracției. Invitați speciali, formatia Analog și solista Dana Goleț, o voce de excepție a Banatului. Petrecerea la Restaurant Cetate Codlea a ținut până în zori.

Făcând o scurtă retrospectivă a ansamblului și a evoluției acestuia, comunitatea noastră se poate mândri cu un act cultural ce poartă de peste 50 de ani cântul, dansul și jocul nostru tradițional, peste tot în lume, în țară și peste hotare. Stau drept mărturie numeroasele premii obținute în cadrul evenimentelor la care Ansamblul Folcloric Măgura a participat.

Galerie foto completă VEZI AICI

Balul de Lăsata Secului (VIDEO)

DSC_0053 (Copy)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

4 COMENTARII

  1. Am fost la bal eu sunt fetita cu parul tuns gen nu tip bob…cea cu bluza alb negru cea tricotata.Pot spune ca a fost super la bal.Abia astept sa se organizeze cel de 8 Martie:))

  2. Ce frumos,da’ce frumos!Romani!Romaneste!Dar,scuzata fie-mi indiscretia,de maestrul si veteranul Nica Marcu ce se mai aude?

  3. […] Vezi cum a fost anul trecut CLICK AICI […]

Comments are closed.