Badea si Ciutacu strang bani pentru o fosta campioana olimpica, Florica Lavric, care trece printr-o perioada extrem de grea

0
561 vizualizari
views

Există, declarativ, extrem de mult interes pentru soarta, nivelul de trai şi respectul pe care-l datorăm foştilor şi actualilor noştri medaliaţi la olimpiadele sportive. E timpul faptelor.Ciutacu şi Mircea Badea. Sunt dispuşi să se lase la budigăi pentru a o ajuta financiar urgent pe Florica Lavric, o fostă campioană olimpică grav bolnavă.

Exista si un grup de licitaţie pe facebook. Cu amendamentul că Mircea participă pentru ultima oară la o acţiune legată de sportul românesc, regulile acestei poveşti sunt următoarele:

1. fiecare doritor licitează cât îl lasă inima.

2. o singură ofertă, cea mai mare, e declarată câştigătoare.

3. nu se returnează nici un ban. toţi merg ca donaţii.

4. contul bancar va fi gata mâine. pentru transparenţă, nu se mişcă un ban fără două semnături, a mea şi a Gabrielei Ghiban.

5. participarea la licitaţie va fi certificată prin trimiterea pe o adresă de mail a dovezii efectuării plăţii.

6. oferta câştigătoare va fi dublată de aceeaşi sumă din partea mea şi triplată de aceeaşi sumă din partea lui Mircea Badea (dat fiind că nu găsim bani pe stradă, mergem până la 3.000 RON de căciulă).

7. poza cu noi doi la budigăi o va vedea toată lumea.

8. câştigătorul va primi fotografia înrămată, cu autografele noastre, la o cină. restaurantul e Mamma Leone, nota nu se va plăti, dar echivalentul ei se va duce tot în contul pe care-l deschidem.

9. suma finală ajunge integral, cu martori, la Florina Lavric

10. odată golit, contul se desfiinţează

P.S. Fiindcă există atâţia oameni cu suflet dispuşi să-şi ajute semenii şi să onoreze gloriile sportive, contăm pe implicarea financiară a Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, a Federaţiei Române de Judo, a presei şi a bloggerilor.

Numele si prenumele complet: CIUTACU VICTOR-GABRIEL

Scopul plăţii: DONAŢIE pentru FLORICA LAVRIC

Volksbank România (VBR), Sucursala Premium Plaza

CONT RON: RO26VBBU2511BW1528682701

CONT EURO: RO61VBBU2511BW1528681101

CONT USD: RO90VBBU2511BW1528683101

IMPORTANT!!! Cei care fac donaţii din străinătate trebuie să completeze CODUL SWIFT/BIC al VBR. Acesta este: VBBUROBU

Mulţumim în avans tuturor care vor să se implice, vă reamintim scopul şi regulamentul acestei acţiuni şi aşteptăm cu interes donaţiile

sursa:ciutacu.ro

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

LĂSAȚI UN MESAJ