Cearta fără bătaie n-are rost, tomberonul e un prost!

4
1.481 vizualizari
views

Mărul discordiei, nu o să vă vină să credeți, o ghenă de gunoi pe care un locatar nu a mai suportat-o în locul pe care inițial îl stabilise administrația locală. Și dacă tot a obținut omul aprobare de primărie ca ghena de gunoi să fie mutată, zis și făcut, nu cu același lucru a fost de acord nea Mitică, seful asociației de proprietari de pe 9 Mai.

Cearta  a început de dimineața cu mama locatarului în apropierea imobilului careia se află bomberonul buclucaș. L-a cam spurcat femeia pe nea Mitică, iar Nea Mitică i-a adus ghena preț de câteva zeci de metri exact sub balcon. Supărat, locatarul a dus  ghena înapoi și tot asa. Cică are documentu` de la primărie, dar la fel și președintele asociației de proprietari. Oricum ar fi, o hârtie nu te îndreptățește să decazi ca om. Nu s-au menajat în a-și adresa jigniri. Dacă unul era prost, celălalt era făcut nesimțit sau măgar, bou sau bețiv, toate aceste apelative menite să crească starea de nervozitate de ambele părți. Putin a lipsit ca aceștia să se ia la bătaie.

Uneori am sentimentul că trăim în codru și că toleranța și comunicarea interumană ne este totalmente străină. Și cand te gândești că suntem o mână de codleni…

Ceartă la Codlea (VIDEO)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

4 COMENTARII

 1. Numai la noi vezi asa ceva ,pt un tomberon, thoamne, au dreptate europenii cand ne zic ca suntem inapoiati:(!

  • Nu este adevarat. Am vazut in alte tari vecini care se cearta pentru ca a cazut de pe copacul veciniul un mar in gradina celuilalt.
   Aceste „prostii” exista peste tot numai noi avem impresia intotdeauna ca asa numai la noi merge.
   Poate la noi se intampla in medie mai mult decat in alte tari, dar in general asa ceva este peste tot.

 2. Asa e la noi sefii de asciatii cred ca sint pe mosia lor sa faca ce vor dar in defavoarea locatarilor ar fi trebuit sa duca tomberonul chiar sub geamul sefului de asociatie sa vada si el ce frumos miroase ,si la intrare in Codlea in cartierul Colorom ziua in amiaza mare ai sa vezi chiloti si imbracaminte intima pusa la uscat la zece metrii de drumul national oare acolo nu este sef de asociatie ? s-au alti sefi de la primarie sa vada acest lucru ? la noi ca la nimeni vrem oras european si nu sintem in stare sa mentinem ordinea !

 3. Am locuit in orasul Codlea pana in anul 1992 pe str. Primaverii exact in acea zona unde sa intamplat incidentul de cand ma stiu acel loc unde au fost containerele de gunoi a fost teren de joaca ………….cei din generatia mea cunosc acest lucru foarte bine , niciodata o persoana s au un grup de persoane nu vor putea fi multumiti , evident locatarii care cu siguranta au fost deranjati au motive intemeiate, ……mizeria care domnea mereu , alte persoane nevoiase care contobaind zilnic …….! Evident un oras european precum ni l dorim cu toti , dar nu astfel.Containerele cu pricina cu siguranta nu au fost puse intr un loc special amanajat ingradit si seucrizat intr un anumit mod. In orasul in care locuiesc eu aceste locuri sunt amanajate si igienizate , pe deasupra sunt oameni angajati de la firmele de salubritate si garda de mediu care trec zilnic pt a vedea situatia din zona acestora ! Daca ne dorim un loc special pentru gunoiul menajer cu siguranta trebuie sa acordam mai multa atentie si locatarilor care locuiesc in apropiera locului de depozitatre , Cu siguranta domnului Mitica nu i ar fi placut deloc sa i fie puse acele containere sub geam s au in apropierea locuintei, discutii contradictorii sunt si vor fi !

Comments are closed.