Au cerut și al doilea bol cu ciorbă! Copii din Codlea hrăniți din bunătate!

0
2.080 vizualizari
views

N-am fost niciodată la meniul zilei la Restaurantul Aluniș. Credeam că aici sunt organizate doar evenimente, de la munți, botezuri , zile festive și parastas i pomeni.  Conjunctura a făcut să intru azi la amiază în sala de mese….

La o masă, înfulecând cu poftă din farfurii la o ciorbă, câțiva copii care nu aveau mai mult de 10-13 ani și care nu păreau să fie cu cineva s-au așezat la masă.  Am luat loc la masa alăturată și am și întrebat-o pe Cami, ospătărița, ce e cu acei copii. Vin destul de des, ne spune ea. Primesc o masă caldă gratuit, pentru că părinții acestora nu își permit. Și nu sunt singurii care sunt hrăniți. Mai sunt și alții, iar mâncarea este gustoasă și cea mai mare bucurie este aceea de a-i vedea fericiți după fiecare masă, ne spune Cami.

Am rămas plăcut impresionat, atât de  copiii care mâncau cuminți la masă și de gestul pe care îl fac cei de la Restaurantul Aluniș, cât și locul în care foarte multe persoane vin să ia masa de prânz. Sigur, poate nu este mult, însă fapta în sine de a ajuta pe cineva aflat în nevoi în mod constant, fără să îl judeci, este cel puțin lăudabilă. Adevărul este că n-am mai văzut pe nicăieri ospătărița să vină cu bolul plin cu ciorbă să îl așeze pe masă, iar apoi să-l reumple pentru că celor mici le era tare foame.  

Cred că voi merge mai des la meniul zilei la Aluniș și vă încurajez să o faceți și voi pentru simplul fapt că acești oameni care se ocupă de restaurant merită, iar mâncarea este gustoasă. 

Si dacă tot vreți să faceți o rezervare, ori să pregătiți un eveniment, vă las și un contact. 0723705518

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

LĂSAȚI UN MESAJ