ATENȚIE! – Dezinsecție și tratament pentru combaterea căpușelor și țânțarilor

0
990 vizualizari
views

U.A.T. Municipiul Codlea in colaborare cu S.C. Coral Impex S.R.L efectuează o acțiune de dezinsecție pe raza municipiului Codlea.
– Incepand cu data de 03.06.2021, se va efectua tratamentul pentru combaterea capuselor si tantarilor pe domeniul public si privat al Municipiului Codlea.
Substantele care vor fi utilizate sunt: Cymina Plus – substanta active cipermetrin, pentru combaterea insectelor adulte, Biopren 50 LML, substanta active S-metropen, pentru combaterea larvelor, Deltatim Plus, substanta active deltametrin, pentru combaterea capuselor.
Produsele mentionate pentru serviciile de dezinsectie si a tratamentelor pentru combaterea capuselor se regasesc in Registrul National al produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umana de catre Ministerul Sanatatii.

Va rugam ca in perioada executiei serviciilor de dezinsectie si a tratamentelor pentru combaterea capuselor sa luati toate masurile care se impun in vederea protejarii familiilor de albine din municipiu, in caz contrar U.A.T. Municipiul Codlea si Coral Impex S.R.L. sunt absolvite de orice responsabilitate.

In cazul in care conditiile meteorologice vor impiedica desfasurarea acestor actiuni, perioada de efectuare a activitatilor va fi reprogramata.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic