Brandul ”Friptache” ajunge la Codlea. Un concept inedit, pe o stradă din oraș!

0
4.108 vizualizari
views
După succesul avut în municipiul Brașov, Friptache pune soarele pe cerul gurii pofticioșilor din municipiul Codlea. Strada ”La lanțuri”, plină cu umbreluțe și terasă.
După un an de activitate, Fripatche, conceptul care a pus punctul pe G-ul din grătarele din orașul de la poalele Tâmpei, din 4 iunie se extinde și în Codlea. O inițiativă a grupului Iubim Brașovul și a celor doi parteneri ai conceptului Friptache, aceea de a aduce lucruri frumoase în tot județul.

Îi place să spună că aduce soarele pe cerul gurii pofticioșilor din Codlea. Și pentru că soarele iubește culoarea, Friptache aduce și o pată de culoare odată cu această nouă locație cu o terasă cu umbrele colorate care vor asigura deliciul pauzelor de masă pe o terasă HOT, indiferent de vremea de afară.

Astfel, cele mai delicioase sandvișuri găzduite în pâinică proaspăt făcută în cuptorul cu lemne al vărului Pițache, cu grătăreli alintate de sosuri semnătură ajung și în Codlea. Acestea sunt disponibile prin serviciul de delivery, dar pot fi și servite sau ridicate direct din locația situată pe strada Lungă 112 din Codlea.
Te invităm de vineri, 4 iunie de la ora 09.00 să faci cuoștință cu noul tău prieten, Friptache pentru că, nu-i așa, grătarul este întotdeauna o idee bună.
 
VIDEO – Friptache a ajuns la Codlea

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic