Asociaţia ,,O lume mai bună – România”,daruri de Crăciun

1
1.749 vizualizari
views

Asociatia O lume mai buna

Asociatia „O lume mai buna” – Romania are ca scop principal sustinerea intr-un mod structural a persoanelor dezavantajate. Beneficiarii sunt persoane si familii care traiesc in situatii dificile. Asociatia are la baza principii crestine si nu face diferenta de varsta, religie sau origine.
Fondatorul, Gera Verrips, provine din Olanda si locuieste in Codlea, Judetul Brasov, din septembrie 2006. In primii ei ani de misiune, Gera a colaborat cu doua organizatii misionare diferite, una din Olanda si cealalta din Romania. Gera a infiintat o organizatie in Olanda in aprilie 2009, iar in iunie 2009  a fondat Asociatia „O lume mai buna – Romania”. Cele doua organizatii umanitare vor lucra impreuna pentru realizarea aceluiasi scop, de a sprijini oamenii aflati in nevoie.

Asociatia din Romania detine o cladire in care se afla sediul si se desfasoara o parte din activitati.Proiectul principal O casa pentru toti, aduce impreuna frati care au fost separati si institutionalizati in diferite case de copii. Copiii care provin din familii cu situatii dificile si sunt afectati de saracie, abuz, influenta severa a alcoolului si boala, beneficiaza de asemenea de acest program. O casa pentru toti va gazdui sase copii in fiecare sfarsit de saptamana.

Un alt proiect vizeaza persoanele in varsta. In acest program sunt cuprinse  si persoanele cu dizabilitati. In prezent, exista un numar de doisprezece beneficiari care sunt vizitati, ajutati si sponsorizati. Scopul asociatiei este de a avea un impact pozitiv in viata beneficiarilor cat si a intregi familii.
O alta activitate a asociatiei implica programe de distribuire de ajutoare umanitare. Bunurile sunt colectate in Olanda si transportate in Romania. Fiecare lucru este distribuit dupa nevoi, copiilor din institutii, familiilor, varstnicilor si oamenilor bolnavi. Cu aceste donatii sunt sustinute si proiecte care apartin altor organizatii din Romania, care desfasoara activitati cu caracter umanitar.

In data de 23 decembrie 2011 „Asociatia O lumea mai buna” a initiat actiunea „O lumină în întuneric, pentru 100 de bătrâni, bolnavi şi singuri din Codlea”, batranii au primit o masa calda oferita la Pensiunea Exotic House de dnul Costel Zdrob si au fost colindati de catre copii de la Gradinita cu program normal nr.3 din Codlea dar si de elevii de la Scoala Generala nr.2 din Codlea. Evenimentul a fost desfasurat in incinta Pensiunii Exotic House din Codlea si a fost coordonat de catre Gera Verrips, fondatorul Asociatiei „O lume mai buna”.

Daruri de Craciun – Asociatia ,,O lume mai buna Romania”

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. Gera ce mult ma bucur sa vad un mic crampei din lucrarea minunata pe care o faci.GBU si El sa va dea resursele necesare tot timpul.

Comments are closed.