Seară magică oferită de Lorena Surducan şi Proartis

3
1.345 vizualizari
views

lorena surducan- Codlea

Seara de 23 decembrie petrecuta in compania Lorenei Surducan, David Francu si Acustic Quartet in incinta restaurantului L’Antique din Codlea, va ramane cu siguranta in sufletul celor prezenti. Notele muzicale asternute pe portativul muzical de mainile de aur si vocea calda a Lorenei au adus bunatate si fericire pe chipul celor prezenti.
Cele 5 teme de pian compuse de catre Lucian Opris au sensibilizat publicul, strangand atat aplauze cat si donatii pentru familiile celor cu o situatie precara, care prin intermediul Asociatiei Proartis si a proiectului Cutia Albastra, se vor bucura de un Craciun luminat.


Nostalgia sarbatorilor de iarna a poposit la mesele celor prezenti atat prin interpretarile lui David Francu care ne-a dus inapoi in timp alaturi de cateva melodii ale cunoscutului Frank Sinatra, dar si prin acordurile de chitara a tanarului Peter, sau atingerile gingase ale arcusului de vioara ale Eliadei Surducan.

O seara cu adevarat plina de emotii si bunatate, vom reveni la Codlea, impreuna cu Lorena Surducan, David Francu si Acustic Quartet, unde am fost primiti de un public extrem de receptiv si plin de caldura a declarat Lucian Opris, presedintele Centrului Cultural Proartis.

Centrul Cultural Proartis ofera calendare pentru 2012 si cartea cu cele 5 teme pentru pian compuse de Lucian Opris, banii stransi in urma donatiilor vor merge catre familiile celor cu o situatie precara din Codlea. Mai multe detalii puteti gasi pe www.proartis.ro

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

3 COMENTARII

  1. Doresc sa va multumesc pentru participarea la eveniment cat si pentru implicarea in promovarea acestuia. Si nu in ultimul rand un Craciun Fericit si un an nou plin de bucurii si resurse pentru tot ceea ce va doriti!Cu prietenie, LO.

  2. O seara la superlativ! A fost oaza mea de relaxare dupa o saptamana extrem de incarcata, daca pot spune asa. Ar trebui sa organizati astfel de seri frumoase macar lunar, am sa las tot ce am de facut si vin. Voi ne-ati fost parte de suflet din darul de Craciun. Multumim.

Comments are closed.