Asistații social, un subiect controversat în municipiul Codlea

1
1.117 vizualizari
views

Asistații social sunt un subiect controversat, nu doar în municipiul Codlea, în toată țara. Personal sunt de acord că trebuie ajutați cei care nu au avut șansa să beneficieze de școală, educație, dar mai sunt de acord și cu faptul că ar trebui sa îi vedem mai des la muncă! Așa cum noi, ceilalți, muncim pentru a ne asigura traiul de zi cu zi, așa trebuie să o facă și ei. Sunt curioasă câți dintre asistații social au urmat cursuri de formare/ calificare pentru a-și depăși situația, așa cum sunt curioasă și dacă vreo firma privată a fost interesată să îi angajeze în condițiile în care acestea pot beneficia de facilități fiscale.

Un alt subiect la fel de controversat a devenit Poliția locală. Am avut neplăcerea să citesc în nenumărate postări că ar trebui desființată pe motiv că nu își face treaba. Eu nu văd lucrurile așa. Avem nevoie de poliția locală, dar ca să vedem rezultate mai bune, angajații poliției au nevoie de alte condiții în care să își desfășoare activitatea. Dacă ar fi instruiți mai bine, dacă ar avea echipamente care să le ofere siguranța locului de muncă, ar crește calitatea serviciilor lor. Un oraș fără poliția locală este ca o stână fără câini! Lucrurile și viziunea asupra multor aspecte din orașul nostru trebuie să se schimbe!

Sunt Mihaela Ioana Aioaniei, candidat din partea Partidului Pro România la Consiliul Local Codlea și pe 27 septembrie vă invit să votați Pro cetățean, Pro România!

Articol comandat de Pro România, Filiala Brașov, publicat de Zeiden Media Design SRL, CUI AEP: 21200010

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. Asistații sociali o tagmă a pierzaniei ,a corupției…de unde credeți că se îmbogățesc funcționării primăriilor ??..din asistații sociali…cât despre miliția locală e o rușine…în primul rând sunt purtători ilegali de uniforme militare…da asta-i adevărul…!!ei poartă uniforme ale ministerului de interne!!!… fără să fi făcut școala pentru asta….

Comments are closed.