Direcția de Asistență Socială Codlea distribuie măști de protecție. Cine beneficiază?

2
1.408 vizualizari
views

În conformitate cu prevederile OUG 78/2020, începînd cu data de 14.09.2020, între orele 8,30 -15,30, la sediul Direcției Asistență Socială Codlea, str. Muntișor nr. 3 A, se vor distribui măști de protecție pentru:
a) persoanele din familiile beneficiare ale ajutorului social.
b) persoanele din familiile beneficiare de alocație pentru susținerea familiei.
c) pensionarii sistemului public de pensii ale căror drepturi sunt de până la 704 lei, inclusiv ( LA NIVELUL LUNII MAI 2020 )
d) persoanele încadrate în grad de handicap care realizează venituri exclusiv din prestațiile sociale, prevăzute de art.42 și 58 din Legea 448/2006.

Fiecărui beneficiar i se va acorda un număr de 50 DE MĂȘTI DE PROTECȚIE aferente unei perioade de 2 luni.

Măștile se ridică personal, în baza prezentării actului de identitate valabil, a cuponului de pensie, verificării persoanei pe listă şi a semnării de primire a cutiilor cu măști.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

  1. Postez și eu ceva aici ca în privat nu sunt băgată în seama de nici unul dintre ei (viceprimar/primar)țin sa precizez am situație financiara modesta dar ma gândesc la alte mame cu venituri super mici(și aici am bătut obrazul pt o alta mămică din Codlea născând odată cu mine neavând situație financiara favorabila dânsei)

  2. Ghimbavul acorda 4000 RON la o naștere, la noi nici măcar acele tichete nu se acorda la timp, au grija doar de cei din cartierul Malin, se știe ca aceia aduc voturile, ce sa mai vb despre noi dacă ei nici măcar la copii nu se gândesc!

Comments are closed.