Arkka Home a inaugurat al doilea showroom în Brasov, în numai doi ani de la deschidere!

0
1.155 vizualizari
views

Compania  românească  Zega Events SRL, cunoscută sub brandul, Arkka Home, importator si distribuitor de mobilier de outlet, din Germania, împlinește doi ani de activitatea.

Arkka Home a inaugurat primul showroom în iulie 2019, în Codlea iar al doilea magazin a fost deschis în luna aprilie, a acestui an, în Brașov. În luna august 2020, showroom-ul de mobilier din Codlea s-a mutat într-un spațiu mult mai mare, cu o suprafață de vânzare de 1000 mp și în acest an, în aceeași locație au lărgit spațiul pentru expunerea produselor, cu  încă 600 mp.

Aceste investiții în locații noi, cu suprafețe mari de vânzare, fac parte din strategia companiei pentru următorii ani, de a crește într-un ritm anual de 100% , așa cum s-a întâmplat în această perioadă.

Arkka Home înseamnă outletul cu mii de produse, accesibil clienților. Arkka Home comercializează produse noi, provenite din supraproductii, capete de stoc, din prototipuri, colectii mai vechi sau cu mici defecte!

Cele mai vândute piese de mobilier sunt dormitoarele, care reprezintă circa 50% din vânzări. De asemenea, sunt pe un trend ascendent canapelele și piesele de mobilier pentru sufragerii.

Toate piesele de mobilier comercializate la outletul Arkka Home sunt produse în fabrici, cu preponderență din Germania.

De curând Arkka Home și-a lărgit gama de produse.  În afară de piesele de mobilier clasice pentru casă, cum sunt dormitoarele, canapelele, comodele, consolele, mesele și scaunele, se găsesc și accesorii pentru bucătărie, baie, pentru sufragerie sau chiar pentru exterior, terasă sau grădină. Clienții beneficiază de diversitate, de produse de calitate, la preturi cu 20-80%, mai mici  față de alte magazine! Accesoriile au fost foarte apreciate de clienții outlet-ului, fiind mult mai ușor să achiziționezi tot ce ai nevoie pentru casa ta, dintr-un singur loc.

Un serviciu unic pe care îl promovează cei de la Arkka Home, este realizarea pe comandă a dulapurilor, exact pe dimensiunile pe care le dorește clientul. De asemenea, se pot comanda noptiere și comode care se realizează în Codlea, asortate cu dormitorul comandat.

Principala provocare cu care se confruntă cei de la Arkka Home,  în expansiunea businessului este lipsa personalului calificat.

Această creștere și dezvoltare rapidă a celor de la Arkka Home s-a întâmplat într-o perioadă dificilă, când multe business-uri au clacat.

„Pandemia ne-a provocat, ne-am concentrat  mult mai mult, am fost nevoiți să inovăm, să ieșim din zona noastră de confort. Am comunicat mult mai mult în mediul online, ne-am diversificat gama de produse, am deschis un nou showroom și ne-am lărgit suprafața de vânzare.  Cred cu tărie că ai nevoie de o strategie clară și o mare putere de adaptabilitate la condițiile pieței. “ declară Filip Stroe, cofondator Arkka Home.

Și pentru că împlinesc 2 ani de activitate, în această săptămână, 28 iunie – 03 iulie, cei de la Arkka Home, oferă clienților 20 de dulapuri la prețuri promoționale. Primii 20 de clienți care îi vizitează, pot achiziționa dulapurile la super prețuri.

În fiecare săptămână, clienții au parte de noutăți și de diverse oferte sau promoții.

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic