Apel umanitar-Fundatia pentru Copii Abandonati

1
1.039 vizualizari
views

Nu este nici primul, nici ultimul, insa este in grija Fundatiei pentru Copii Abandonati – Casa Prichindel, fundatie in cadrul careia lucreaza o mana de oameni cu inimile cat casa, oameni ce nu si-au pierdut speranta ca lumea va fi mai buna intr-o buna zi, fie ea si cu un zambet macar.

Marasin Marius, sau Rusi, cum ii spun cei de la Fundatie, sufera de doua malformatii congenitale DSV (defect septal ventricular) si coartatie de aorta (ingustare de aorta) si necesita, din pacate, o noua interventie chirurgicala. Datorita faptului ca Rusi a suferit deja doua operatii pe cord deschis, medicii au spus ca ar fi prea riscanta o a treia si ne-au sugerat sa cautam o clinica dispusa sa efectueze operatia intr-un mod noninvaziv.  Motiv pentru care ne-am adresat unei clinici de specialitate din Elvetia care poate efectua operatia, dar costurile pentru interventie, tratament si spitalizare depasesc 13 000 €. De aceea avem nevoie de ajutorul si sprijinul vostru.

Haideti sa fim alaturi de acest copil minunat, sa ii demonstram ca, desi a ramas fara mama la varsta de 8 ani, el nu este singur!

Fundatia pentru Copii Abandonati – Casa Prichindel

  • Telefon: 0268.258.256; 0741.208.602
Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. […] Apel umanitar-Fundatia pentru Copii Abandonati Tue Dec 07, 2010 0:22 am Nu este nici primul, nici ultimul, insa este in grija Fundatiei pentru Copii Abandonati – Casa Prichindel, fundatie in cadrul careia lucreaza o mana de oameni cu inimile cat casa, oameni ce nu si-au pierdut speranta ca lumea va fi mai buna intr-o buna zi, fie ea si cu un zambet macar. Marasin Marius, sau […] […]

Comments are closed.