Andrei Vlad, un performer în lumea sportului

4
2.537 vizualizari
views

La cei 22 de ani, Andrei Vlad este unul din tinerii din Municipiul Codlea care își dedică cea mai mare parte a timpului său pregătirii fizice. Pasionat de atletism, fitness și aerobic, de sport și mișcare în general, Andrei Vlad a participat la numeroase competiții în care s-a făcut remarcat datorită rezultatelor obținute.

În vara lui 2012, acesta a participat la crosul Hospice Casa Speranței, ediția ,,Contează de ce alergi”, obținând locul 2 din 250 de participanți amatori și profesioniști.

Crosul ,,15 Noiembrie 1987″ pe traseul parcurs de participanții la revoluția anticomunistă, i-a adus lui Andrei Vlad un binemeritat loc 3 din 1000 de participanți.

Începutul lui 2013, mai exact 27 ianuarie l-a găsit la București, la crosul ,,Gerar 2013″, competiție organizată de RO CLUB Maraton în parteneriat cu Facultatea de Inginerie Electrică din Cadrul Universității Politehnica București.

Andrei Vlad este student în ultimul an la Facultatea de Educatie Fizică și Sport, având atestat de instructor de fitness (culturism – aerobic) – personal trainer.  Muncește mult și este perseverent, împărtășind din cunoștințele sale tuturor celor care calcă pragul sălii PowerGym Codlea. Un tânăr cu ambiții mari, care face cinste comunității în care trăiește.

Interviu cu Andrei Vlad (VIDEO)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

4 COMENTARII

  1. Felicitari baiatului. Dar curiosc cum faceti articole doar despre oamenii din „grupul” vostru de activitate 🙂 Gen acest baiat , fiul domnului Dan apropiat al dvs daca nu ma insel. Mai sunt multi tineri in Codlea care trebuie sa iasa din municipiul lor pentru a fi remarcati sau ajutati. E pacat , si toata lumea vorbeste ca tinerii „performeri” din Codlea trebuie promovati. Promovati sunt cei care au cunostiinte in grupul celor care „promoveaza”

  2. Bog (probabil Bogdan), observ din comentariul tau ca ma cunosti….deci stii sau daca nu stii iti pot spune ca sunt unul din oamenii din oras care promoveaza talentele, mai ales in sport, domeniul meu….si ti-as da niste exemple:Zamant Dorin (campion national 2011 si 2012 in powerlifting)…. Dan Lacanu (strongest man) unul dintre cei mai puternici oameni din tara…. Marian Guiman (locul 4 in culturism Dej 2010 ) …Marian Lighean (strongest man)….Chelaru Marian (powerlifting)…..Chitac Nelutu (powerlifting)….Eberrs Derek (powerlifting)……etc, dupa cum vezi toti acesti oameni au fost promovati pe banii mei, ei fiind sportivi la sala POWER GYM CODLEA. Legat de spusele tale ca se promoveaza omul Andrei Vlad iti pot spune ca acesta chiar merita! Te-as ruga daca esti un talent sau cunosti pe cineva cu abilitati sportive sa veniti pe la sala POWER GYM sa facem cunostinta si cu siguranta veti fi promovat in aceasta lume a sportului. Si sa mergem pana la capat daca tot facem reclama unui om, am sa-ti spun ce nu s-a mai spus in acest articol ca Andrei a fost si fotbalist profesionist, mai exact a fost selectionat de cateva ori la lotul national de juniori iar cand a devenit senior a jucat in divizia B la Jiul Petrosani si Farul Constanta……

Comments are closed.