Ana Loredana Predescu, deputat de Brașov, cere explicații pentru nedreptatea față de Ania Caill, cea mai bună schioare a României

0
2.155 vizualizari
views

Ana Loredana Predescu, deputat ales în circumscripția electorală nr.8 – Brașov, a reacționat prompt și i-a solicitat Ministrului Tineretului și Sportului să răspundă pentru nedreptatea comisă față de sportiva Ania Caill.

În ciuda performanțelor sportive și a formalităților de înscriere efectuate, Ania Caill, cea mai bună schioare din România, nu s-a mai regăsit pe lista lotului național de sportivi care vor participa la CM de la Cortina d’Ampezzo din 9-21 februarie 2021.

Sunt profund revoltată de nedreptatea comisă față de schioarea noastră. Este un sportiv de performanță, în plină ascensiune, care merită să aibă șansa de a reprezenta România la Campionatul Mondial din Italia. Ania este o tânără talentată care poate afișa steagul României pe tabela de scor a acestei competiții”, a declarat deputatul Ana Loredana Predescu.

Ania Caill, sportivă în vârstă de 25 de ani, înscrisă la clubul sportiv CSM Corona Brașov, este cel mai bine cotat sportiv din România în clasamentul FIS – „Fédération Internationale de Ski”. Numai anul acesta sportiva a reușit două clasări pe podium în cele două curse de slalom super-uriaş desfășurate în Franța, la Flaine. Pe 4 și 5 ianuarie a.c., Caill a mai participat la două curse în Cupa Europei, tot la slalom super-uriaş, în Elveția, la Zinal, clasându-se pe locul 60, respectiv 47.

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic